Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Δημοπρατείται το ταρτάν του Καυτανζογλείου

«Οταν ολοκληρωθεί το έργο το στάδιο θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες στίβου υψηλού επιπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιούλιος Συναδινός



Για την πορεία της ένταξης του ταρτάν του Καυτανζογλείου Σταδίου στο πρόγραμμα  Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ, ενημέρωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός τον πρόεδρο της διοίκησης του Σταδίου Απόστολο Μιτιντζή. 
Ο κ. Συναδινός επισκέφτηκε το Καυτανζόγλειο, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο του κ. Αλέξη Αδαμίδη, όπου είχε συνεργασία με τον κ. Μιτιντζή. Ο τελευταίος άκουσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι είναι θέμα χρόνου η δημοπράτηση του έργου, το οποίο όταν θα ολοκληρωθεί θα μπορεί το στάδιο να φιλοξενήσει αγώνες στίβου υψηλού επιπέδου.
«Το υποσχεθήκαμε και θα το κάνουμε πράξη, το ιστορικό Καυτανζόγλειο να γίνει έδρα αγώνων υψηλού επιπέδου. Exουμε εντάξει το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων οπότε είναι θέμα χρόνου να γίνει η δημοπράτηση του έργου. Οταν θα ολοκληρωθεί θα μπορεί το Καυτανζόγλειο να φιλοξενήσει αγώνες στίβου υψηλού επιπέδου», δήλωσε ο κ. Συναδινός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου