Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

by

Article Preview


Το Β' τριήμερο των αγωνισμάτων στίβου κατά τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας έφτασε στο τέλος του, με όλους τους αθλητές να αγωνίζονται και δεύτερη φορά και να παίρνουν την τελική κατάταξη βάσει του αθροίσματος των επιδόσεων των 2 αγώνων (κατάταξης μαζί με ανώμαλο στους δρόμους αντοχής)

-> Αποτελέσματα

Η Ελίνα Τζένγκο που εντυπωσίασε στον 1ο αγώνα του ακοντισμού με το ρεκόρ των 63,34μ., καθάρισε από την πρώτη της βολή, στα 61,74μ. την υπόθεση χρυσό μετάλλιο (το πρώτο του ελληνικού στίβου στους τρεις YOG)
-> απονομή

Η Ολγα Φιάσκα σε μια κούρσα περισσότερο τακτικής στα 5.000μ. βάδην τερμάτισε δεύτερη και αφήνoντας ξανά πίσω την αθλήτρια του Ισημερινού κρατήθηκε στην 3η θέση της τελικής κατάταξης.

Την 6η θέση πήραν ...
by

Article Preview


Σε κανονικές συνθήκες, τα παιδιά του σχεδιασμού-προεθνικών που προπονεί η Ιωάννα Σιώμου, που κατά τα 5/6 ανήκουν και στον ΓΣ Κηφισιάς, θα έκαναν αρκετές προπονήσεις στο Ζηρίνειο. Όμως είναι η 3η χρονιά που το Ζηρίνειο έχει μείνει χωρίς ταρτάν -και ακόμα δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα, καθώς ούτε ο Δήμος Κηφισιάς ούτε κανείς μπορεί ή θέλει να δώσει μια υπεύθυνη - επίσημη απάντηση.

Έτσι χρειάζεται να μετακινούνται διαρκώς, στο ΟΑΚΑ συνήθως αλλά ειδικά όταν οι δρόμοι είναι πάνω από 60μ. και το κλειστό δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες, το ταρτάν έξω εγκυμονεί πόνους και περιοστίτιδες.

Συναντήσαμε το "team Σιώμου" - όπως φώναξαν όλες στο τέλος πανηγυρικά (->video), όχι στο Ζηρίνειο φυσικά, ούτε στο ΟΑΚΑ, αλλά στον Σχινιά όπου πήγαν για ασκησιολόγια σε άμμο.
(->video)
Αρκετός ο δρόμος και χρόνος, παρότι η Πεσιρίδου που οδήγησε μπροστά έδειξε ...έτοιμη και για το rally Acropolis.

Αφού καθάρισαν για λίγη ώρα την άμμο, ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου