Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ  ΣΤΙΒΟΥ B.EΛΛΑΔΑΣ- ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30κ.- ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ


Την πρόταση τροποποίησης του αγωνιστικού συστήματος στις κατηγορίες Κ14 (ΠΠ/ΠΚ Β) και Κ16 (ΠΠ/ΠΚ Α), καθώς και τις προπονητικές κατευθύνσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητες στην κατηγορία Κ12 (6-12) θα παρουσιάσουν την Δευτέρα (15/10)  ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, κ. Βασίλης Σεβαστής, ο πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης και μέλος της διοίκησης,κ. Σπύρος Κέλλης και ο εθνικός προπονητής κ. Γιάννης Κουτσιώρας.

Η ομοσπονδία θα προχωρήσει σε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στις παραπάνω κατηγορίες με στόχο τη συστηματική και μεθοδευμένη εκπαίδευση των μικρών αθλητών, που προορίζονται για τα αγωνιστικά τμήματα και την αλλαγή στα αγωνιστικά προγράμματα των ηλικιών 12-15 ετών, που αφορά την  επιβάρυνση των μικρών αθλητών και αθλητριών.

Στη συνάντηση που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (αίθουσα τύπου) στις 19.30 - και θα αποτελέσει δημόσια διαβούλευση - οι προπονητές και οι παράγοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την πρόταση κι έπειτα να τοποθετηθούν.

 Η παρουσία σας είναι απαραίτητη, αφού οι απόψεις σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις, που θα παρθούν και θα αφορούν στο μέλλον του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου