Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

by

Article Preview


Την Παρασκευή 26/10 στη Λωζάννη έγιναν οι βραβεύσεις "Golden Tracks" των καλύτερων του 2018, όπως προέκυψαν από τη σχετική ψηφοφορία δημοσιογράφων, εθνικών Ομοσπονδιών, Επιτροπή ΕΑΑ αλλά και των φιλάθλων στα social media.

-> Νικητές ανά έτος

Στο τέλος της βραδιάς, κορυφαίος άνδρας αναδείχθηκε ο Γάλλος Kevin Mayer, που ένα μήνα μετά τα άκυρα του μήκους στο Βερολίνο, πέτυχε στο Talence το φοβερό παγκόσμιο ρεκόρ στο 10θλο. Μάλιστα στον λόγο του ζήτησε να ενταχθεί το 10θλο στα αγωνίσματα των γυναικών, ώστε να υπάρχει απόλυτη ισότητα (είναι το μόνο αγώνισμα που παραμένει διαφοροποίηση -πέρα από τις λογικές διαφορές βέβαια σε εμπόδια και όργανα) ενώ έκλεισε με αναπαράσταση, όπως του ζητήθηκε, στον εκφραστικό πανηγυρισμό του στα γόνατα με την κραυγή.

Στους ανερχόμενους αθλητές, ...
by

Article Preview


Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Στίβου έγινε στη Λωζάννη με βασικό περιεχόμενο το Καλεντάρι στίβου για το 2019.

Κατά τη διάρκειά του έγινε παρουσίαση από εκπροσώπους της IAAF του νέου Ranking System που αποτελεί και σύστημα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου αρκετή ήταν η συζήτηση αλλά και διαφωνίες από εκπροσώπους Ομοσπονδιών.

-> Ranking System
-> Καλεντάρι 2019

Στο Καλεντάρι 2019 πέρα από τα διεθνή meeting που υπήρχαν πέρυσι, εντάχθηκαν και οι 4 αγώνες grand-prix.
Ξεχωρίζουν βέβαια το Γκαλά γυναικών (12/6) και το meeting επί κοντώ (21/6) στα Special Premium και το ενιαίο πια meeting Βενιζέλεια-Χανιά (9/6) στα classic.

Τα 4 γκραν πρι (29/5 και ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου