Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018


Κατσίκας Φώτιος                                                                             Θεσσαλονίκη 14 Νοεμβρίου 2018
Τεχνικός Διευθυντής ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τηλ.    :  2310424949

Κινητό :  6932626625      

Προς
Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης
Καυτανζογλείου Σταδίου

Κοινοποίηση:
Διευθύντρια Καυτανζογλείου
Πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης
Πρόεδρο Συνδ. Προπονητών Στίβου Β.Ε.


Θέμα:  ΦΘΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

                Με την ανεξέλεγκτη είσοδο στην αίθουσα του επί κοντώ (από  5-χρονους για παιχνίδι στα όργανα και  για κρυφτό στην αίθουσα)! μέχρι και περαστικών που πηδάνε από το επάνω διάζωμα στο στρώμα του επί κοντώ,  καταστρέφονται όργανα τα οποία τοποθετήθηκαν στην αίθουσα για όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα για την προπόνηση των αθλητών του άλματος επί κοντώ.
                Παρακαλούμε, ο φορέας που είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία των αιθουσών και τη συντήρηση των οργάνων (Στάδιο ή ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ), να φροντίσει για την επισκευή των οργάνων που χάλασαν και δεν λειτουργούν.

                ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
  1. Χάλασε ο Δεξιός στυλοβάτης του επί κοντώ (όπως βλέπουμε από το διάδρομο). Είναι ο ίδιος που επιδιορθώσαμε πέρυσι, τώρα η ζημιά είναι πιο σοβαρή.  Προτείνουμε να αντικατασταθούν και οι δύο στυλοβάτες.
  2. Το αντισπάϊκς (το πάπλωμα) στο στρώμα του επί κοντώ το ράψαμε, το ξαναράψαμε, γυρίσαμε το πάνω κάτω ... δεν πάει άλλο). Επίσης το στρώμα σε μερικά σημεία χαλάρωσε επικίνδυνα, καθημερινά κινδυνεύουν οι επικοντιστές  να προσγειωθούν σε κενό και να σπάσουν (από πόδι μέχρι και ...).
Παρακαλούμε να αντικατασταθεί το στρώμα, που όταν τοποθετήθηκε στο κλειστό ήταν πολλών ετών και βρίσκεται εκεί από τη στιγμή που κτίστηκε το Κ-3 (2004) και πλέον δεν είναι ασφαλές.

Με την ευκαιρία, το στρώμα του επί κοντώ, που βρίσκεται στο βοηθητικό πλέον δεν χρησιμοποιείται και καλόν είναι να «μαζευτεί».

  1. Στο μηχάνημα που βρίσκεται δίπλα από τα πολύζυγα έσπασε το συρματόσχοινο.  
  2. Τα στρώματα κακοποιούνται καθημερινά –σκίζονται- αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στην πρόσβαση και τη  χρήση της αιθούσης.

  1. ΤΑ ΦΩΤΑ:
α) Στον διάδρομο που οδηγεί από το φυλάκιο προς το ιατρείο (στο Κεντρικό στάδιο), είναι πάντα αναμμένα. Στον απέναντι διάδρομο ανάβει μόνο μία λάμπα κάθε 5-6 μέτρα, όσο να βλέπουμε να περάσουμε! Παρακαλούμε να ανάβουν και εκεί τα φώτα, κυρίως τώρα που κρυώνει ο καιρός.
Β) Επίσης  τα φώτα (στο Κ-3) στο διάδρομο έξω από την αίθουσα του επί κοντώ, 7 συνεχόμενες λάμπες είτε ξηλώθηκε το καλώδιο από το ταβάνι είτε είναι σπασμένες (δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός).

Παρακαλούμε να φροντίσετε να αποκατασταθεί ο φωτισμός ώστε  να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι παραπάνω διάδρομοι κυρίως από τις Ακαδημίες των  συλλόγων.

Με Τιμή
Φώτιος Κατσίκας














Αγαπητοί συνάδερφοι, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές,

Σήμερα τιμούμε τη δημοκρατία, την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Το ΔΣ του συνδέσμου ορθώς επέλεξε να γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση  την ίδια μέρα με την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο σύνδεσμος μας εδώ και χρόνια είναι πρωτοπόρος σε θέματα που αφορούν το κλάδο μας (επιμορφωτικά, συνδικαλιστικά και υποστηρικτικά στην ομοσπονδία, στις ΕΑΣ, στα σωματεία και στους αθλητές).

Όλες οι διοικήσεις του συνδέσμου μας  πρόσφεραν και προσφέρουν στον κλάδο μας με τις πράξεις τους, με την επιστημονική τους κατάρτιση και πάντα με ανιδιοτέλεια.

Καλούμαστε να εκλέξουμε μια νέα διοίκηση, με ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από ικανούς και άξιους συναδέρφους να συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων διοικήσεων και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν σύμφωνα με το καταστατικό μας την επαγγελματική κατοχύρωση των προπονητών στίβου.

Σε αυτήν τη προσπάθεια χρειάζονται όλοι.

Με προτάσεις στα όρια του εφικτού, με εφαρμογή των νόμων και των καταστατικού, με καλές δημόσιες σχέσεις, με την υποστήριξη των μελών μας, ο σύνδεσμος μας θα συνεχίσει το έργο όλων των προηγούμενων διοικήσεων και θα προσπαθήσει να γίνει καλύτερος.

Να μην ξεχνούμε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Ευχαριστούμε, όλους όσους συμμετείχαν στα διοικητικά συμβούλια μέχρι τώρα, και για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να επαναδραστηριοποιηθούν, για όλα όσα πρόσφεραν για τον κλάδο μας.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους και διεκδικητικούς για τον κλάδο μας.

Να επιστρέψουμε στους χώρους εργασίας μας και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα ότι οι προπονητές του στίβου ήταν, είναι και θα είναι ενωμένοι και θωρακισμένοι από το συνδικαλιστικό τους φορέα.

Λέμε ΝΑΙ στη νέα προσπάθεια για την επιμόρφωση, για την εξύψωση του στίβου, για την επαγγελματική κατοχύρωση των προπονητών στίβου.

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ  







Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες






 Ζαννός Γεώργιος


ΒΑΟ 1948. Αυτή είναι η ιστορική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100 της εποχής!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου