Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ              Θεσ/νίκη 4/11/2018

ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ                                       Προς: - Μέλη

_______________________                                          - Μ.Μ.Ε.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πέλλας και τον Υπεύθυνο ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Χ’’βασιλείου Χρήστο και τον υπάλληλο του Δημοτικού Σταδίου Γιαννιτσών κ. Θωμαϊδη Βύρωνα για την φιλοξενία του Βιωματικού Σεμιναρίου Ρίψεων (Ακοντίου-Σφαιροβολίας) που πραγματοποιήθηκε στις 4/11/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Επιτροπή Επιμόρφωσης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Συναδέλφους Προπονητές κ.κ. Μηνά Κυριάκο και Μποσκαριώβ Γεώργιο που ήταν εισηγητές του Σεμιναρίου, καθώς επίσης του πρωταθλητές μας Σοφία Υφαντίδου και Αναστάσιο Λατιφλάρι  που συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση του Σεμιναρίου.

Εκφράζουμε την χαρά του Διοικητικού Συμβουλίου για την αθρόα προσέλευση των Συναδέλφων στα Γιαννιτσά, γεγονός που οφείλουμε να τονίσουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την παρουσία τους οι Συνάδελφοι κ. Δημητριάδου Σμαρώ, η κ. Τουλουμτζή Παναγιώτα και οι κ.κ. Δήλιας Ιωάννης, Μηναρετζής Χαράλαμπος, Παπαδόπουλος Δημήτριος και Παπαδόπουλος Νικόλαος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιαννιτσών κ. Στάμκος Γρηγόριος, ο Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης κ. Τομπούλης Αναστάσιος και ο Υπεύθυνος Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος.

Θα ακολουθήσει Βιωματικό Σεμινάριο Αλμάτων (Μήκος-Ύψος).

Με τιμή

το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου