Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018



Στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, απ’ όλο τον κόσμο, θα μιλήσει η κορυφαία Μαραθωνοδρόμος για το 2018 Gladys Cherono, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του Μαραθωνίου στο ξενοδοχείο Hilton.

 

 

 


Το Run Greece έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μέρος του μεγάλου κύματος δρομέων του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Σε μια καινοτομία της διοργάνωσης, ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να διεξάγει τον τελικό της σειράς, που έχει καθιερώσει, παράλληλα με τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

 

 

 


φωτογραφίες: eurokinissi
Ο 36ος Μαραθώνιος Αθήνας ξεκίνησε σήμερα με τα εγκαίνια της Ergo Marathon Expo και τη συνέντευξη Τύπου, στο κλειστό το Ταε Κβο ντο στο Παλαιό Φάληρο.

 

 

 


φωτογραφία: eurokinissi
Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας και του ΣΕΓΑΣ υπογράφηκε σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο του Τάε Κβον Ντο (Παλαιό Φάληρο), μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, Παναγιώτη Ρήγα και του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου.

 

 

 


Ο Εliud Κipchoge και η Gladys Cherono είναι οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι του πλανήτη και θα παραλάβουν τα Βραβεία του κορυφαίου και της κορυφαίας στο Gala της AIMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου