Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

by

Article Preview


Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό, κοντά στους 55.000 δρομείς έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα της διοργάνωσης για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
-> Αποτελέσματα

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη παράλληλα, ο Κώστας Γκελαούζος (Παναθηναικός) υπερασπίστηκε τον τίτλο του κάνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ, ενώ στις γυναίκες η Ελευθερία Πετρουλάκη (ΑΟ Μυκόνου) στην πρώτη της παρουσία στο αγώνισμα ήταν η νικήτρια. Αμφότεροι είχαν κερδίσει και τον ημιμαραθώνιο την Άνοιξη.

Ο Κενυάτης Brimin Kipkorir Misoi για μεγάλο διάστημα βρέθηκε σε τροχιά ρεκόρ διαδρομής (2:10'37 από το 2014 ο Kandie Kipchirchir) τελικά έκανε την 3η επίδοση τερματίζοντας στο Παναθηναικό Στάδιο σε 2:10.56 (1" πιο αργά από το χρόνο του Baldini στους Ολυμπιακούς)

Ο Κώστας Γκελαούζος ...
by

Article Preview


Τα όρια που έχει θέσει η Ευρωπαική Ομοσπονδία θα ισχύσουν και από πλευράς ΣΕΓΑΣ για την πρόκριση στο 35o ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα γίνει 1-3/3/2019 στη Γλασκώβη.
Θα έχουν ισχύ από 1/1/2019, μέχρι την 21/2/2019 που λήγει και η προθεσμία.

-> Όρια/ προυποθέσεις Glasgow2019

Τα όρια μπορούν να επιτευχθούν σε ειδικές ημερίδες κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στις 9-10/2, στο βαλκανικό στις 16/2, ή σε διεθνή μίτινγκ της ΙΑΑF και ΕΑΑ με έγκριση ή ενημέρωση της ΕΠΑΣ και απαραίτητη προυπόθεση σε κάθε περίπτωση το doping control στην εκάστοτε διοργάνωση.

Ο ΣΕΓΑΣ ...
by

Article Preview


Μαζί με την έναρξη της διαθεσιμότητας των εισιτηρίων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, η IAAF ανακοίνωσε εκ νέου αλλαγή στον τρόπο πρόκρισης - που θα γίνει τελικά βάσει ορίων (που θα ανακοινωθούν αρχές Δεκεμβρίου) και όχι αξιολόγησης ranking.

> Προυποθέσεις πρόκρισης

Αρχικά είχε αποφασιστεί πως από την επόμενη χρονιά, οι προκρίσεις των αθλητών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνονταν μέσω παγκοσμίου -> ranking system.

Μετά από τοποθετήσεις όμως ομάδων κι αθλητών από διάφορες χώρες, φαίνεται πως ενώ είναι σύμφωνοι με το σύστημα ranking, χρειάζεται επιπλέον δουλειά για να δοθεί πλήρης εμπιστοσύνη σε αυτό και να είναι δίκαιο για όλους τους αθλητές όλων των χωρών.

Η IAAF συμφώνησε επίσης ότι θα παρουσιάσει το καινούριο σύστημα παγκοσμίου ranking όπως έχει προγραμματιστεί για τη σεζόν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου