Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018


Ο Εliud Κipchoge και η Gladys Cherono είναι οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι του πλανήτη και θα παραλάβουν τα Βραβεία του κορυφαίου και της κορυφαίας στο Gala της AIMS.

 

 

 


 Άνοιξε πιλοτικά για το κοινό η επίσημη, διεθνής κοινότητα “Αthens Marathon. The Authentic” στο Viber με πλούσιο υλικό και συναρπαστικά στιγμιότυπα.

 

 

 


Έχετε αθλητικά παπούτσια που:
·         Δεν έχουν τρύπες
·         Τα πέλματα δεν έχουν φθαρεί ή ξεκολλήσει
·         Δεν έχουν άλλες αισθητικές αλλοιώσεις;

 

 

 


Η μεγάλη στιγμή για τη διεξαγωγή του 36ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας πλησιάζει. Η πρωτεύουσα της χώρας είναι έτοιμη να υποδεχτει στην καρδιά της χιλιάδες δρομείς την Κυριακή 11 Νοεμβρίου σε μια ακόμα μεγάλη γιορτή.

 

 

 


Ο Χριστόφορος Μερούσης και ο Παναγιώτης Καραΐσκος πλαισίωσαν τον Κώστα Γκελαούζο στο βάθρο των νικητών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μαραθωνίου του 2017.

 

 

 


Η Γλυκερία Τζιατζιά μετράει αντίστροφα για τη δεύτερη προσπάθειά της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και τη δεύτερη γενικά σε αγώνες δρόμου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε από πέρσι να αφήσει τους αγώνες Βουνού και να ασχοληθεί με το Μαραθώνιο.

 

 

 


Για πέμπτη διαδοχική χρονιά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στέκεται δίπλα στην ομοσπονδία και στηρίζει αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας, σε μία από τις πιο σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εκπονεί ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια.

 

 

 


Δυναμική θα είναι η εκπροσώπηση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της προσεχούς Κυριακής (11 Νοεμβρίου) αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες που θα διεξαχθούν εκείνη την ημέρα.

 

 

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 36o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας έχει αρχίσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου