Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018


Θεατές κάθε ηλικίας είχαν κατακλύσει από νωρίς το πρωι της Κυριακής τις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου περιμένοντας τους πρώτους δρομείς να τερματίσουν.

 

 

 


Ο τελικός του Run Greece έγινε σήμερα στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας, για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Εκπρόσωποι των επτά πόλεων που φιλοξένησαν τη σειρά Run Greece έτρεξαν στα 3χλμ Ergo και έζησαν και αυτοί με τη σειρά τους μια μεγάλη εμπειρία. 

 

 


φωτογραφίες: eurokinissi
Χιλιάδες άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να πάρουν θέση εκκίνησης στον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. 

 

 

 


Μια ξεχωριστή και ιστορικής σημασίας στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στις 11. 00 το πρωί στις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου.

 

 

 


Φωτογραφίες: eurokinissi
Η νέα γενιά δρομέων έδειξε για μία ακόμη φορά πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας.

 

 

 


φωτογραφίες: eurokinissi
Με τους καλύτερους οιωνούς και τον καλό καιρό για σύμμαχο ξεκίνησε η μεγάλη ημέρα για τον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.

 

 

 


Φωτογραφία: eurokinissi
Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η αφή της Μαραθώνιας Φλόγας στον αρχαιολογικό χώρο του Τύμβου του Μαραθώνα. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 12.30 με ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη των 99 νεκρών της καλοκαιρινής πύρινης λαίλαπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου