Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

by

Article Preview


Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών, διοργάνωση που ξεκίνησε το 1983 και εξελίχθηκε σε κορυφαία της Ελλάδας, διεξάγεται για 36η φορά, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

-> Πρόγραμμα - συμμετοχές - πληροφορίες

Παράλληλα διεξάγεται και το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στους άνδρες ο περσινός νικητής Κώστας Γκελαούζος με τον Χριστόφορο Μερούση που είχε τερματίσει πρώτος τις προηγούμενες 4 φορές, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Υψηλούς στόχους θα έχουν βέβαια και οι Καραίσκος, Μαγγίνας που είχαν αγωνιστεί στο Ευρωπαικό καθώς και οι Θεοδωρακάκος, Ευαγγελίδης, Θ.Αναγνώστου, Καλομοίρης, Γαλανόπουλος, Πιτσώλης κ.α.

Στις γυναίκες (απουσης της Ρεμπούλη) η νικήτρια του ημιμαραθωνίου Ελευθερία ...

by

Article Preview


Στη Λωζάννη θα συνεχίσει να προπονείται η Ναταλία Ευαγγελίδου, υπό τις οδηγίες του Laurent Meuwly, στο γκρουπ όπου είναι και η πρωταθλήτρια ευρώπης των 400μ. με εμπόδια, Lea Sprunger.

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τον Σπύρο Σπύρου, η Ευαγγελίδου κάνει αυτό το ιδιαίτερο βήμα για την αθλητική της πορεία.

Η Κύπρια πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων μας είπε στο stivoz.gr:

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση, στην οποία κατέληξα μετά από αρκετή σκέψη και συζήτηση με τον κύριο Σπύρο, τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια για όλα όσα μου έδωσε και μου έμαθε όλα αυτά τα χρόνια.
Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου