Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022


LATEST

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ετοιμάζεται για το σημαντικό βήμα της ζωής του. Θα παντρευτεί 11 Σεπτεμβρίου την αγαπημένη του Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Παναγιώτης Τριβυζάς: Ραντεβού σε ένα μήνα! Ο γάμος, το ταξίδι του μέλιτος και η επιστροφή στις προπονήσεις

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 200μ. και με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4x100μ.

Οι διοργανωτές μίτινγκ θα έχουν έναν επιπλέον πονοκέφαλο το επόμενο διάστημα, καθώς χρειάζεται να πάρουν πιστοποίηση από την World Athletics.

Οι διοργανωτές ελληνικών μίτινγκ… τρέχουν για την πιστοποίηση

Δυνατά μίτινγκ έγιναν φέτος στην Ελλάδα, όπως τα Βενιζέλεια, τα Παπαφλέσσεια, τα Δρόμεια, το μίτινγκ γυναικών στη Φιλοθέη και αλμάτων στην Καλλιθέα.

Το πρώτο Diamond League, μετά το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα NACAC διεξάγεται την Παρασκευή 26 Αυγούστου στη Λοζάνη.

Πολλοί αστέρες που έλαμψαν σε Γιουτζίν και Μόναχο αγωνίζονται την Παρασκευή στη Λοζάνη

Στη Λοζάνη μετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα, όπως Φρέιζερ- Πράις, Ρόχας, Λάιλς, Ινγκεμπρίγκτσεν, Ντουπλάντις, Κρούζερ κ.α.

Ο Νόα Λάιλς θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα πάρει μέρος στο μίτινγκ στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου θα τρέξει 200 μέτρα.

Η Τζίνα Λουκενκέμπερ έπεισε τον Νόα Λάιλς να τρέξει στο Βερολίνο

Ο Νόα Λάιλς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. σε 19.31 και έγινε ο τρίτος καλύτερος όλων των εποχών.

Η Μαρίγια Βούκοβιτς μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζει τις προπονήσεις και θα έχει βάση της την Κέρκυρα για τους επόμενους αγώνες της.

Στην Κέρκυρα το «ορμητήριο» της Μαρίγια Βούκοβιτς εν όψει Diamond League

Η Μαρίγια Βούκοβιτς θα πάρει μέρος στο Diamond League στις Βρυξέλλες στις 2 Σεπτεμβρίου με στόχο να είναι στον τελικό και στις 7 του ίδιου μήνα στη Ζυρίχη.

Σούπερ δισκοβολία γυναικών στο μίτινγκ στο Ζάγκρεμπ

Στη δισκοβολία θα μετάσχει η τριάδα του Μονάχου με τις Πέρκοβιτς, Πούντεντς και Βίτα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Όλμαν.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και η Νικόλ Κυριακοπούλου ακύρωσαν τους αγώνες που είχαν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο εξωτερικό.

Ακύρωσαν Χρήστος Φραντζεσκάκης και Νικόλ Κυριακοπούλου τους αγώνες τους στο εξωτερικό

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα συνεχίσει για λίγο προπονήσεις και μετά θα ξεκουραστεί και η Νικόλ Κυριακοπούλου σκέφτεται ακόμη να μπει σε κάποιους αγώνες τον Σεπτέμβριο.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (25/8/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου