Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022


LATEST

Η Σπυριδούλα Καρύδη έκανε πολύ καλή εμφάνιση και προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν με 13,71 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Πέρασε στον τελικό του τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη

Η Σπυριδούλα Καρύδη αγωνίζεται στον τελικό του τριπλούν που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:55 ώρα Ελλάδας.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Δήμητρα Γναφάκη που πέρασε στα ημιτελικά στα 400μ. εμπόδια τερματίζοντας σε 56.45, που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Πέρασε στα ημιτελικά η Δήμητρα Γναφάκη με ατομικό ρεκόρ

Η Δήμητρα Γναφάκη προκρίθηκε στα ημιτελικά στα 400μ. εμπόδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 12:55 ώρα Ελλάδας.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν από τις πρώτες ελληνικές συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Κατέλαβε την 19η θέση στα 100 μέτρα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Η ελληνική παρουσία (σε εξέλιξη)

Στη 2η ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και στο πρωινό πρόγραμμα, η Ελλάδα κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο, χρυσό, με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ. βάδην.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης πέρασε στον τελικό της σφυροβολίας με βολή στα 76,33 μέτρα, ενώ ο Μιχάλης Αναστασάκης με 70,94 μέτρα αποκλείστηκε.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Στον τελικό της σφυροβολίας ο Φραντζεσκάκης, εκτός ο Αναστασάκης

Ο τελικός της σφυροβολίας με τη συμμετοχή του Χρήστου Φραντζεσκάκη διεξάγεται την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 21:10 (ώρα Ελλάδας).

Στην 3η ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο υπάρχουν 5 ελληνικές συμμετοχές. όπου 4 μετέχουν στους προκριματικούς και 1 σε τελικό.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: 3η ημέρα- Αποτελέσματα (σε εξέλιξη)

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου διεξάγεται η 3η ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται 6 τελικοί αγωνισμάτων.

Στη 2η ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κέρδισε τα 35χλμ. βάδην και ο Μίλτος Τεντόγλου το μήκος με ρεκόρ αγώνων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Τα σφηνάκια της 2ης ημέρας

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ νίκησε στα 100μ. κάνοντας την έκπληξη. Ημέρα των Γερμανών που πήραν 5 μετάλλια.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έφθασε σε άλλη μια μεγάλη διάκριση στην καριέρα του. Κατέκτησε το 2ο χρυσό μετάλλιο στο μήκος σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Ο δρόμος του Μίλτου Τεντόγλου προς την κορυφή της Ευρώπης (φωτό)

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο δεύτερος Έλληνας αθλητής, μετά την Κατερίνα Στεφανίδη που κατακτάει δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε την κλάση του και με 8,52μ. πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και υπερασπίστηκε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Δείτε το μεγάλο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,52μ. (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κυρίαρχος και επί γερμανικού εδάφους, αφού είχε πάρει το χρυσό στο Βερολίνο το 2018 και το επανέλαβε τώρα στο Μόναχο.

Πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ρίχνονται την Τετάρτη 17 Αυγούστου στη μάχη στην τρίτη ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: 3η ημέρα- 5 ελληνικές συμμετοχές

Η πρώτη ελληνική συμμετοχή στην 3η ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι του Μιχάλη Αναστασάκη που αγωνίζεται στο α΄προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος κερδίζοντας με 8,52μ., κορυφαία επίδοση και ρεκόρ αγώνων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Μίλτος Τεντόγλου- Αυτό ονειρευόμουν στο Μόναχο, κορυφαία επίδοση και ρεκόρ αγώνων

Ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε πως του χρόνου δεν θα χάσει τον παγκόσμιο τίτλο στη διοργάνωση που θα γίνει το 2023 στη Βουδαπέστη.

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου διεξάγεται η 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μόναχο. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε ελληνικές συμμετοχές.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας

Στο πρόγραμμα της 3ης ημέρας συμπεριλαμβάνονται 6 τελικοί, στο επί κοντώ, την σφυροβολία και 400μ. στις γυναίκες και στο τριπλούν, τα 400μ. και τα 110μ. εμπόδια στους άνδρες.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου κατέλαβε την 12η θέση στον τελικό της δισκοβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο με βολή στα 56,10 μέτρα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: 12η η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, 6ο συνεχόμενο χρυσό η Σάντρα Πέρκοβιτς

Η Κροάτισσα Σάντρα Πέρκοβιτς έγραψε ιστορία κατακτώντας το 6ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη δισκοβολία με 67,95μ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου