Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022


LATEST

Επιστολή στον υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη θα αποστείλει ο ΣΕΓΑΣ, με αφορμή τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, όπως αποφάσισε το Δ.Σ.

Αναζήτηση λύσης για τη χειμερινή περίοδο και τους αγώνες του κλειστού

Η ομοσπονδία, ζητά στην ίδια επιστολή να ενημερωθεί για τη δυνατότητα χρήσης του από την Ομοσπονδία για το 2023 του κλειστού προπονητηρίου της Παιανίας,

Η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε αύξηση στα οδοιπορικά αθλητών και αθλητριών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αύξηση στα οδοιπορικά αθλητών και αθλητριών από τη νέα χρονιά

Στη διακεκριμένη κατηγορία το ποσό μηνιαίως είναι 1.000 ευρώ και διαδοχικά οι υπόλοιπες κατηγορίες θα λαμβάνουν: Α’  κατηγορία 800 ευρώ, Β΄ κατηγορία 600 ευρώ, Γ΄ κατηγορία 400 ευρώ και Δ΄ κατηγορία 300 ευρώ.

Γκελαούζος: Τα εμπόδια είναι για να τα προσπερνάμε – Συνεχίζουμε δυνατά

O 32χρονος ενημερώθηκε μέσω email ότι βρέθηκε θετικός στο α' δείγμα στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ιταλία.

Η 29χρονη Χιλιανή αθλήτρια ταχυτήτων Iσιδώρα Χιμένεθ «κλέβει την παράσταση», με τις επιδόσεις της, αλλά κυρίως με την ομορφιά της!

Iσιδώρα Χιμένεθ: Η πανέμορφη Χιλιανή σπρίντερ έκανε βίντεο που τους έκανε να τα χάσουν

Η 29χρονη Χιλιανή αθλήτρια ταχυτήτων Iσιδώρα Χιμένεθ «κλέβει την παράσταση», με τις επιδόσεις της, αλλά κυρίως με την ομορφιά της!

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (2/12/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Στο Παρίσι για να κλείσουν προπονητικό κέντρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ

Στο Παρίσι για να κλείσουν προπονητικό κέντρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ

Το προπονητικό κέντρο στο Αντονί βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ολυμπιακό χωριό που θα φιλοξενήσει τις αποστολές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η «ασημένια» ολυμπιονίκης στα 1.500μ. Λόρα Μιούιρ θα κυνηγήσει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 1.000μ. στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ στις 25 Φεβρουαρίου.

Κυνηγάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ η Λόρα Μιούιρ

Η Λόρα Μιούιρ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 1.000μ. με 2.31.93 που είναι και ρεκόρ Ευρώπης.

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας βασικό στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος θέλει να… επιστρέψει με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έχει ατομικό ρεκόρ στο μήκος 7,50 μέτρα που πέτυχε πέρσι στον προκριματικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και οι ομοσπονδίες των χωρών της Ευρώπης ανακοινώνουν τις ομάδες.

Νέα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο

Μεγάλα ονόματα μετέχουν στο Ευρωπαϊκό ανωμάλου δρόμου, όπως ο περσινός νικητής ο Νορβηγός Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν και η Γερμανίδα Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν.

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Μάρεϊ Χάλμπεργκ, ο οποίος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960 στη Ρώμη.

«Έφυγε» από τη ζωή ο ολυμπιονίκης Μάρεϊ Χάλμπεργκ

Ο Μάρεϊ Χάλμπεργκ πήρε ακόμη δύο χρυσά μετάλλια στα 3 Μίλια στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το 1958 και το 1962.

Στη Ρώμη διεξάγεται από τη Δευτέρα το συμβούλιο της World Athletics. Πάρθηκε μια σειρά αποφάσεων και δόθηκαν δεδομένα από τους αγώνες.

Νέα από το συμβούλιο της World Athletics στη Ρώμη (1-12-22)

Στη διάρκεια του συμβουλίου της WA στη Ρώμη, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025 στο Τόκιο, που θα γίνει 13-21 Σεπτεμβρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου