Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Τρέχουσα Επικαιρότητα

 


Δημοφιλή

Σώθηκε από θαύμα ο Ντέιβιντ Ρουντίσα, καθώς ήταν σε ένα μικρό αεροσκάφος που επέβαινε και ο Κενυάτης ολυμπιονίκης βγήκε χωρίς τραυματισμό.

Σώος από πτώση αεροπλάνου ο Ντέιβιντ Ρουντίσα!

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα ήταν ένας από τους έξι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο που εκτελούσε εσωτερική πτήση στην Κένυα και έπαθε βλάβη με αποτέλεσμα ο πιλότος να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Η ΕΠΥΑ συνεδρίασε τη Δευτέρα και προχώρησε στον καθορισμό των κριτηρίων για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στη χειμερινή περίοδο.

Τα κριτήρια συγκρότησης εθνικών ομάδων της χειμερινής περιόδου

Βασικό κριτήριο για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α-Γ θα είναι η τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση των αθλητών, και η δυνατότητα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου μέσω ranking.

Τορίνο- Τα στατιστικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (φωτογραφίες)

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο διατήρησαν τον τίτλο τους και στην Κ23 η Νάντια Μπατοκλέτι και ο Τσαρλς Χικς.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του στην Κύπρο στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Από Πρωτοχρονιά στην Κύπρο ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στο δρόμο… για τη Βουδαπέστη!

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μαζί με τον προπονητή του Κωστή Παπαμαρκάκη θα πάνε από την Πρωτοχρονιά για προετοιμασία τριών εβδομάδων στη Λευκωσία.

 

 

LATEST

Η Αυστραλή Ελεανόρ Πάτερσον επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο μίτινγκ ύψους που θα διεξαχθεί στη Μπάνσκα Μπίστριτσα στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Ελεανόρ Πάτερσον επιστρέφει στη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Η Ελεανόρ Πάτερσον είχε κερδίσει φέτος στη Μπάνσκα Μπίστριτσα με ατομικό 1,99μ., πριν το βελτιώσει με 2,00μ. στο Βελιγράδι, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Μεγάλη ανταπόκριση από τις τεχνικές υπηρεσίες ΓΓΑ, Δήμους, εργολαβικές εταιρείες, έχει το εξειδικευμένο σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Τις εργασίες του σεμιναρίου άνοιξε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που αναφέρθηκε στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων που ταλαιπωρεί τον ελληνικό αθλητισμό εδώ και χρόνια.

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ μπορεί να προετοιμάζεται με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, αλλά θα μπει σε αγώνες στον κλειστό.

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ θα τρέξει στο μίτινγκ του!

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ κατέκτησε φέτος το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Ζωή Τραγουστή προχώρησε σε αλλαγές στην καριέρα της, καθώς πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και συνεχίζει με προπονητή τον Χάρη Βαρυτιμίδη.

Η Ζωή Τραγουστή συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και με τον Χάρη Βαρυτιμίδη

Η 19χρονη Ζωή Τραγουστή έχει ατομικά ρεκόρ στα 100μ. 12.14 και στα 200μ. 25.17 που σημείωσε το 2021 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε πιστεύει ότι μπορεί να κατεβάσει και άλλο το παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο που βελτίωσε φέτος με 2:01.09 στο Βερολίνο.

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έχει και άλλο να δώσει!

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έχει προγραμματίσει του χρόνου να τρέξει για πρώτη φορά στο μαραθώνιο στη Βοστόνη που θα γίνει στις 17 Απριλίου.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις κλείνει τους πρώτους του αγώνες για τη νέα χρονιά και θα πάρει μέρος στα Diamond League σε Σιλέσια και Στοκχόλμη.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έκλεισε Σιλέσια και Στοκχόλμη και το… σόου «Best when it comes»!

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις θα είναι και στην 3η σεζόν του τηλεοπτικού σόου της σουηδικής τηλεόρασης SVT «Best when it comes» που θα τον ακολουθήσει σε όλους του; μεγάλους αγώνες του.

Οι αθλητές του Κώστα Βογιατζάκη επέστρεψαν στη «βάση» τους τον Άγιο Κοσμά μετά από ένα περίπου δεκαήμερο προετοιμασίας τους στο Βελιγράδι.

Το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη επέστρεψε από το Βελιγράδι στη βάση του και κοιτάζει τον κλειστό

Όλο το γκρουπ του Βογιατζάκη με τους Σπανουδάκη, Φωτοπούλου, Τριβυζά, Μπερν, Μιχαηλίδου και Μυριανθόπουλο, μετά το Βελιγράδι θα παραμείνουν στην Ελλάδα για προετοιμασία.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (15/12/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

VIRAL


Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αποχαιρέτησε τον Γιάννη Διακογιάννη που έφυγε από τη ζωή. Ο σπουδαίος δημοσιογράφος ήταν λάτρης του κλασικού αθλητισμού.

Ο ΣΕΓΑΣ αποχαιρετά τον λάτρη του στίβου Γιάννη Διακογιάννη

Ο Γιάννης Διακογιάννης κάλυψε με ανταποκρίσεις του πάρα πολλές κορυφαίες διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων Παγκόσμια Κύπελλα ποδοσφαίρου και Παγκόσμια Πρωταθλήματα στίβου.

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν στη σειρά Wanda Diamond League για το 2023. Θα γίνουν 32 αγωνίσματα στα 15 μίτινγκ.

Τα αγωνίσματα στη σειρά Diamond League το 2023

Ο τελικός της σειράς Wanda Diamond League τη νέα χρονιά θα διεξαχθεί 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο Γιουτζίν.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (13/12/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.


Επιστρέφει στις ΗΠΑ η Δάφνη Λαβασά και ετοιμάζεται για τον κλειστό- 20 Ιανουαρίου η πρεμιέρα

Η Δάφνη Λαβασά κατέλαβε την 33η θέση με χρόνο 21.48 στα 6χλμ. γυναικών Κ23 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο.

Το Τορίνο έριξε την «αυλαία» του την Κυριακή και την σκυτάλη παίρνουν οι Βρυξέλλες που διοργανώνουν το 2023 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου.

Flashback στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο

Στο Τορίνο μεγάλα ονόματα δεν

μπόρεσαν να τερματίσουν, όπως η Τουρκάλα Γιασμίν Τσαν, τέσσερις φορές νικήτρια στη διοργάνωση και ο Νορβηγός Φίλιπ Ινγκεμπρίγκτσεν, νικητής το 2018.

Ακριβώς 250 ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη διοργάνωση.

Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη οι τιμές των εισιτηρίων για τις 9 ημέρες και τις 5 πρωινές περιόδους θα ξεκινούν από τα 7 δολάρια και για τις 9 απογευματινές περιόδους από 16 δολάρια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου