Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022



 

LATEST

Η Αθήνα θα βρεθεί τα επόμενα 24ωρα στο επίκεντρο του βαλκανικού στίβου, αφού θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABAF και το Gala των κορυφαίων.

Στην Αθήνα το Gala κορυφαίων των Βαλκανίων και το συνέδριο της ABAF

Στο γκαλά της ABAF αναμένεται να βραβευτούν ως κορυφαίοι της χρονιάς ο Μίλτος Τεντόγλου και η Σέρβα Ιβάνα Βουλέτα.

Πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Αυτή την εποχή γίνονται κυρίως, αγώνες σε δημόσιο δρόμο.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (5-12-22)

Σε αγώνες στις ΗΠΑ η Τζαμαϊκανή Ακέλια Σμιθ πήδηξε στο μήκος 6,73μ., γρήγορη κούρσα στα 5.000μ. στη Βοστόνη με νικητή τον Αυστραλό Κάι Ρόμπινσον με 13.11.53.

Παρουσία 500 και πλέον παιδιών, 5-13 ετών, από 10 Σωματεία της Αττικής, διεξήχθη η εορταστική ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» στο Πέραμα.

Ημερίδα «Χριστούγεννα 2022» στο Πέραμα! Τιμήθηκαν Νυφαντόπουλος και Μουρτά

Στη διάρκεια της εκδήλωσης στο Πέραμα βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα οι πρωταθλητές Γιάννης Νυφαντόπουλος και Δέσποινα Μουρτά.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είναι ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και μίλησε για την ανακοίνωση της αύξησης των μισθών των αθλητών.

Γιάννης Νυφαντόπουλος: «Θετική η πρωτοβουλία του Κώστα Κεντέρη για τα επιπλέον χρήματα στο σχεδιασμό των αθλητών»

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος μίλησε επίσης, θετικά για το γεγονός ότι στο νέο σχεδιασμό οι κατηγορίες των αθλητών αυξήθηκαν και από τέσσερις έγιναν πέντε.

Ο Κενυάτης Μπέναρντ Κίμπετ Κόετς, που έχει βάση του την Ιαπωνία, έσπασε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 10 Μίλια με 44.04 στην Κόσα.

Ο Κίμπετ Κόετς έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ ακριβώς 17 χρόνια μετά!

Ο 23χρονος Μπέναρντ Κίμπετ Κόετς έχει ατομικό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο 59.57 που σημείωσε τον περασμένο Απρίλιο στον αγώνα στη Γίφου.

Ο Μπάστιαν Έλνον Όρστεντ άνοιξε εντυπωσιακά τη νέα σεζόν κερδίζοντας τα 400μ. σε 47.04. Είναι η κορυφαία όλων των εποχών Κ18 στην Ευρώπη.

Ο νεαρός Όρστεντ 47.04 στα 400μ., έσπασε το ρεκόρ του Κάρστεν Γουόρχολμ! Ρεκόρ Ευρώπης Κ18 που κρατούσε 25 χρόνια

Ο Μπάστιαν Έλνον Όρστεντ είχε κατακτήσει φέτος το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ.

Η Σάντη Παπακώστα ξεκίνησε δυνατά τους αγώνες στον κλειστό εν όψει της νέας σεζόν, με νίκη στο ύψος με 1,78μ., κοντά στο ατομικό της ρεκόρ.

Δυνατό ξεκίνημα από τη Σάντη Παπακώστα στο ύψος με 1,78μ. στο Κλέμσον- Ο Μακόι 3η επίδοση όλων των εποχών στα 300μ.

Η Σάντη Παπακώστα έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 1,81μ. που πέτυχε φέτος σε αγώνες στο Μπλούμινγκτον και 1,80μ. στον κλειστό επίσης, το 2022 σε αγώνες στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου