Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022


LATEST

Ο Αντώνης Στυλιανίδης είχε μια καλή φετινή σεζόν που «μεταφράστηκε» και με το ατομικό ρεκόρ που πέτυχε στο μήκος με 7,80μ. στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντώνης Στυλιανίδης προετοιμάζεται με στόχο το ρεκόρ και να «χτίσει» θέση στο ράνκινγκ!

Ο Αντώνης Στυλιανίδης κατέκτησε φέτος τα χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Θεσσαλονίκη.

Φοβερές επιδόσεις έγιναν στο μαραθώνιο στη Βαλένθια με νικητές τον Κέλβιν Κίπτουμ σε 2:01.53 και την Αμανέ Μπερίσο που τερμάτισε σε 2:14.58!

Τρομερές επιδόσεις από Κίπτουμ με 2:01.53 και Μπερίσο με 2:14.58 στο μαραθώνιο στη Βαλένθια- 3οι όλων των εποχών!

Φοβερές επιδόσεις έγιναν στο μαραθώνιο στη Βαλένθια με νικητές τον Κέλβιν Κίπτουμ σε 2:01.53 και την Αμανέ Μπερίσο που τερμάτισε σε 2:14.58! Οι δύο αθλητές ανέβηκαν στην τρίτη θέση όλων […]

Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποίησε την Κυριακή την ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων για το 2022. Κορυφαίος σύλλογος αναδείχθηκε ο «ΓΣ Ελ. Βενιζέλος».

Αξιολόγηση Σωματείων 2022- Κορυφαίος σύλλογος ο Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος

Στην αξιολόγηση των σωματείων για τη φετινή σεζόν στη δεύτερη θέση είναι ο ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών και στην τρίτη ο ΓΣ Σέρρες 93.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ επιστρέφουν την Κυριακή από το Παρίσι και έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις που είδαν στο Αντονί.

Εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του δήμου Αντονί στο Παρίσι

Ο Χρήστος Μελέτογλου και ο Γιάννης Μυστακίδης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του δήμου Αντονί στο Παρίσι και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Ρόμπερτ Εμιγιάν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου