Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Δημοφιλή

Μεγάλη ανταπόκριση από τις τεχνικές υπηρεσίες ΓΓΑ, Δήμους, εργολαβικές εταιρείες, έχει το εξειδικευμένο σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Τις εργασίες του σεμιναρίου άνοιξε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που αναφέρθηκε στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων που ταλαιπωρεί τον ελληνικό αθλητισμό εδώ και χρόνια.

Η Ζωή Τραγουστή προχώρησε σε αλλαγές στην καριέρα της, καθώς πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και συνεχίζει με προπονητή τον Χάρη Βαρυτιμίδη.

Η Ζωή Τραγουστή συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και με τον Χάρη Βαρυτιμίδη

Η 19χρονη Ζωή Τραγουστή έχει ατομικά ρεκόρ στα 100μ. 12.14 και στα 200μ. 25.17 που σημείωσε το 2021 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις κλείνει τους πρώτους του αγώνες για τη νέα χρονιά και θα πάρει μέρος στα Diamond League σε Σιλέσια και Στοκχόλμη.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έκλεισε Σιλέσια και Στοκχόλμη και το… σόου «Best when it comes»!

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις θα είναι και στην 3η σεζόν του τηλεοπτικού σόου της σουηδικής τηλεόρασης SVT «Best when it comes» που θα τον ακολουθήσει σε όλους του; μεγάλους αγώνες του.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Ολίβια Φωτοπούλου μετά την προετοιμασία στο Βελιγράδι, συνεχίζουν στην Αθήνα με πρώτος στόχο τον κλειστό στίβο.

Στην Ανκόνα 21 Ιανουαρίου η πρεμιέρα για Ραφαέλα Σπανουδάκη και Ολίβια Φωτοπούλου

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει το όριο στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και η Ολίβια Φωτοπούλου μπορεί και μέσω ράνκινγκ να πάρει την πρόκριση.

 

 

LATEST

Έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας είναι η αίθουσα με τα όργανα γυμναστικής που δώρισε η ΕΟΕ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

H EOE δώρισε τον εξοπλισμό στην αίθουσα στίβου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

Στα πλαίσια εξοπλισμού της ΕΟΕ στην αίθουσα βαρών στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση.

Η Βασιλική Χαϊτίδου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με πρώτο στόχο τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πόλη.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για την Βασιλική Χαϊτίδου

Η Βασιλική Χαϊτίδου του χρόνου στον ανοιχτό έχει βασικούς στόχους τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (16/12/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

H Admiral γιορτάζει και ετοιμάζει ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δώρα!

H Admiral  γιορτάζει και ετοιμάζει ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δώρα!

Γνωρίστε και εσείς το νέο κατάστημα στη Νέα Ιωνία - Λεωφόρο Ηρακλείου 292

Για τεχνικούς λόγους το μίτινγκ στο Λιεβάν άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής και θα γίνει 15 Φεβρουαρίου. Είναι ν' αγωνιστεί ο Μίλτος Τεντόγλου.

Αλλαγή ημερομηνίας στο μίτινγκ του Λιεβάν που πάει 15 Φεβρουαρίου

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε αγωνιστεί πέρσι στο μίτινγκ στο Λιεβάν και είχε πάρει τη δεύτερη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,21μ.

Ο Γιάννης Καμαρινός και ο Ευθύμης Καραγιώργος θα μπουν από νωρίς σε αγώνες τη νέα σεζόν και έκλεισαν συμμετοχή 7 Ιανουαρίου στη Σόφια.

Γιάννης Καμαρινός και Ευθύμης Καραγιώργος έκλεισαν στο μίτινγκ στη Σόφια 7 Ιανουαρίου

Ο Γιάννης Καμαρινός και ο Ευθύμης Καραγιώργος θα αγωνιστούν στα 60μ. εμπόδια στο μίτινγκ στη Σόφια. Στόχος τους τη νέα σεζόν να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Ο Κρίστγιαν Τσεχ παρουσίασε τους στόχους του για τη νέα σεζόν και μέσα σε αυτούς είναι και να «κυνηγήσει» το παγκόσμιο ρεκόρ στη δισκοβολία.

Ο Κρίστγιαν Τσεχ σκέφτεται το παγκόσμιο ρεκόρ στη δισκοβολία

Ο Κρίστγιαν Τσεχ έριξε φέτος στη δισκοβολία 71,27μ. που είναι και ρεκόρ Σλοβενίας και έγινε ο 10ος καλύτερος όλων των εποχών.

Το γκρουπ αθλητών του Παύλου Σκορδίλη προπονείται αυτή την εποχή στην Κέρκυρα, αλλά από το νέος έτος θα έρθει για προετοιμασία στην Αθήνα.

Στην Αθήνα για προετοιμασία το νέο έτος το γκρουπ του Παύλου Σκορδίλη

Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που γυμνάζεται με τον Παύλο Σκορδίλη, έχει στόχο τη νέα σεζόν να ξεπεράσει τα 13 μέτρα στο τριπλούν.

Μέσα σε τέσσερις ημέρες πουλήθηκαν πάνω από 50.000 εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στη Βουδαπέστη.

Ξεπούλησαν… Τεντόγλου, Ντουπλάντις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη

Στη 2η ημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη δεσπόζει στο πρόγραμμα ο τελικός των 100μ., στην 6η ημέρα είναι και το μήκος ανδρών και στην 8η ημέρα το επί κοντώ ανδρών.

Η Αυστραλή Ελεανόρ Πάτερσον επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο μίτινγκ ύψους που θα διεξαχθεί στη Μπάνσκα Μπίστριτσα στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Ελεανόρ Πάτερσον επιστρέφει στη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Η Ελεανόρ Πάτερσον είχε κερδίσει φέτος στη Μπάνσκα Μπίστριτσα με ατομικό 1,99μ., πριν το βελτιώσει με 2,00μ. στο Βελιγράδι, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ μπορεί να προετοιμάζεται με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, αλλά θα μπει σε αγώνες στον κλειστό.

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ θα τρέξει στο μίτινγκ του!

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ κατέκτησε φέτος το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε πιστεύει ότι μπορεί να κατεβάσει και άλλο το παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο που βελτίωσε φέτος με 2:01.09 στο Βερολίνο.

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έχει και άλλο να δώσει!

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έχει προγραμματίσει του χρόνου να τρέξει για πρώτη φορά στο μαραθώνιο στη Βοστόνη που θα γίνει στις 17 Απριλίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου