Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022


Δημοφιλή

Ο κορυφαίος προπονητής Γιώργος Πομάσκι θα είναι ο εκπρόσωπος των προπονητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Θα είναι παρών στο επόμενο συμβούλιο.

Ο Γιώργος Πομάσκι εκπρόσωπος των προπονητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε στη διάρκεια του συμβουλίου που έγινε την Τετάρτη το βράδυ ο Γιώργος Πομάσκι να εκπροσωπεί τους προπονητές στο Δ.Σ.

Η Αρετή Φιλιππίδου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας για τη νέα χρονιά στην Κύπρο. Βασικός της στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Κ23.

Στην Κύπρο για προετοιμασία η Αρετή Φιλιππίδου

Η Αρετή Φλιππίδου θα ταξιδέψει μαζί με τον προπονητή και πατέρα της Δάκη Φιλιππίδη στις αρχές Ιανουαρίου στη Λεμεσό για προετοιμασία.

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι είχε έναν τραυματισμό στην προπόνηση και είναι αναγκασμένος να διακόψει για περίπου δύο εβδομάδες τις προπονήσεις του.

Εκτός προπονήσεων ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι κατέκτησε φέτος το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Δήμητρα Γναφάκη συνεχίζει τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν έχοντας θέσει βασικό στόχο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Στη Λεμεσό για προετοιμασία τον Ιανουάριο η Δήμητρα Γναφάκη

Η Δήμητρα Γναφάκη με τον προπονητή της Μιχάλη Μανουσάκη θα πάνε για προετοιμασία στη Λεμεσό από 6 Ιανουαρίου, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παραμένει στην Κύπρο μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα. 

 

 

LATEST

Λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση των ταρτάν του στίβου στο ΟΑΚΑ.

Ιστορική ημέρα για το ΟΑΚΑ: Προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση των ταρτάν του στίβου

Το έργο στο ΟΑΚΑ περιλαμβάνει τη συντήρηση και την αντικατάσταση του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπητών (ταρτάν), στεγανοποιήσεις οροφών αλλά και αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του Συγκροτήματος.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (23-12-22)

Σε αγώνες στο Κέμνιτς η Γερμανίδα Άλικα Σμιτ, μέλος της 4x400μ. στο Μόναχο που πήρε την 5η θέση, έτρεξε τα 300μ. σε 38.32. 

Η Νικολέτα Ραφαηλάκη εδώ και λίγες ημέρες έχει έρθει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ που σπουδάζει για τις διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Νικολέτα Ραφαηλάκη προετοιμάζεται με στόχο τη νέα σεζόν ένα μεγάλο ρεκόρ στα στιπλ

Η Νικολέτα Ραφαηλάκη έχει ατομικό ρεκόρ στα 3.000μ. στιπλ 10.41.70 που σημείωσε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (23/12/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ.

Απεβίωσε ο πρώην αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ

Η κηδεία θα γίνει στο Ναό Αναστάσεων του Κυρίου, στη Θέρμη, το Σάββατο (24/12) στις 12.15.

Η World Athletics επικύρωσε τα παγκόσμια ρεκόρ Γιεχουάλοου, Νάιτον, Νιούτζεντ και Μοκόκα

Τα τέσσερα παγκόσμια ρεκόρ σημειώθηκαν στα 10χλμ. γυναικών, στα 200μ. Κ20 ανδρών, στα 60μ. εμπόδια Κ20 ανδρών και στα 50χλμ. ανδρών.

Μετά τις εξελίξεις με την παραίτηση του Στέλιου Δημότσιου από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, τη θέση του παίρνει ο Κώστας Τριαντάφυλλος.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, καθώς ήταν ως δεύτερος επιλαχών αναπληρωματικός στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, στη θέση του εκπροσώπου προπονητών.

Το μέλος του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ και παλιός πρωταθλητής, Στέλιος Δημότσιος με επιστολή του που απέστειλε στην Ομοσπονδία παραιτείται από τη θέση του.

Η επιστολή παραίτησης του μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Στέλιου Δημότσιου

Ο Στέλιος Δημότσιος εξέφρασε την αντίθεσή του με το 5ο θέμα της ημερησίας διάταξης, που υποστηρίζει στο κείμενό του, ότι έπρεπε να τεθεί σε ψηφοφορία.

Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου ήρθε στην Ελλάδα και θα παραμείνει για ένα εξάμηνο περίπου μέχρι να επιστρέψει στις ΗΠΑ και σε άλλο πανεπιστήμιο.

Στην Αθήνα συνεχίζει η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου μέχρι… το Ευρωπαϊκό Κ20

Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ με 4,16μ. που είναι το ατομικό της ρεκόρ.

Οι αθλήτριες που τερμάτισαν στις θέσεις 2-3-4 στα 800μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, θα πάρουν μέρος στο Τόρουν στις 8 Φεβρουαρίου.

Μεγάλη κούρσα στα 800μ. γυναικών στο Τόρουν

Στο Τόρουν θα τρέξουν η Βρετανίδα Κίλι Χότζκινσον, η Κενυάτισσα Μέρι Μοράα και η Ντιρίμπε Γουελτέτζι από την Αιθιοπία.

Η Ολυμπία Καραγιάννη συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν έχοντας πρωταρχικό στόχο ένα ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια.

Η Ολυμπία Καραγιάννη πάει βήμα βήμα για το ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια!

Η Ολυμπία Καραγιάννη είχε κατακτήσει φέτος το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (22/12/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

 

Τρέχουσα Επικαιρότητα

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου