Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

by

Article Preview


Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, μετά τον όμιλο της Κρήτης που είχε κάνει την αρχή πριν 2 εβδομάδες, συνεχίστηκε ως προς την 1η αγωνιστική του σε ακόμα 6 ομίλους το Σ/Κ.
-> Αποτελέσματα

Η 2η αγωνιστική που περιλαμβάνει τα υπόλοιπα αγωνίσματα θα γίνει στις 12 ή 13 Μαίου, ενώ για τους 3 ομίλους των νησιών του Αιγαίου θα γίνει τότε 1η&2η αγωνιστική σε διήμερο.

Στην 1η αγωνιστική ξεχώρισε την Κυριακή στον Άγιο Κοσμά η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 100μ. τρέχοντας τον προκριματικό σε 11.47 (-0,3).
Η αθλήτρια της Ηλιούπολης που μετά έτρεξε όσο χρειαζόταν για τη νίκη στον τελικό με 12.03 αλλά και στην 4χ100μ. με τον ΓΣ Ηλιούπολης σε 47.74, έκανε ατομικό ρεκόρ κι έγινε ...
by

Article Preview


Στην 33η διοργάνωση του Μαραθωνίου στο Αμβούργο, οι Έλληνες αθλητές κυριάρχησαν στον ημιμαραθώνιο δρόμο.
-> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Ο Παναγιώτης Καραίσκος ήταν ο νικητής σε 1:06.56 και τον ακολούθησε ο Δήμος Μαγγίνας σε 1:07.12, κάνοντας αμφότεροι το όριο του ΣΕΓΑΣ των 1:07.40 που ισχύει γα τον Μαραθώνιο για το Ευρωπαικό στο Βερολίνο.

Ο Χριστόφορος Μερούσης τερμάτισε 4ος σε 1:08.32. Οι Έλληνες αθλητές πήγαν μαζί το πρώτο 10αρι σε 31.54.
Ο 30χρονος Καραίσκος, αθλητής του Καρρέ, ήταν 3ος στον Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τους Γκελαουζο, Μερούση.

Στον Μαραθώνιο στο Αμβούργο η Σόνια Τσεκίνη ήταν 12η με ...
by

Article Preview


Η κορυφαία σειρά αγώνων στίβου, όπως διαμορφώθηκε το 2010 είναι το Diamond League, που ξεκινάει και φέτος από τη Ντόχα την Παρασκευή 4 Μαΐου.
-> Πρόγραμμα / infos / ιστορικό
(Για την ώρα δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ που είχε τα δικαιώματα της σειράς, μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα)

Από πέρυσι οι 12 πρώτοι αγώνες της σειράς δίνουν στις 8αδες βαθμούς που θα οδηγήσουν στις τελικές συμμετοχές των μεγάλων τελικών σε Ζυρίχη και Βρυξέλλες, που φέτος γίνονται σε διαδοχικές ημέρες στο τέλος του Αυγούστου.
Πολλοί πρωταθλητές θα αναμετρηθούν στη διοργανώτρια του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος Ντόχα, με τα αγωνίσματα που ξεχωρίζουν να είναι το επί κοντώ των Γυναικών ο ακοντισμός των Ανδρών.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ,νικήτρια της σειράς πέρυσι και πρόπερσι, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου