Τρίτη 17 Απριλίου 2018


Ιδιαίτερα υψηλό θα είναι το αγωνιστικό επίπεδο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο Σχηματάρι το οποίο ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται την Πέμπτη (19/4) με τα αγωνίσματα των συνθέτων και του βάδην.

 

 

 


Στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι θα γίνει σήμερα στις 19.00 η εκδήλωση του Ιδρύματος Λεβέντη για την απονομή των ολυμπιακών υποτροφιών.

 

 

 


Σε λίγες ημέρες, στις 29 Απριλίου, θα διεξαχθεί στη Ρόδο ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος και όλα δείχνουν ότι ο φετινός αγώνας θα είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά!

 

 


Η 8η διεθνής συνάντηση στίβου "Χανιά 2018" θα γίνει στις 19 Μαΐου στα Χανιά και αναμένεται να είναι η πρώτη δυνατή στάση της χρονιάς για μεγάλη μερίδα Ελλήνων αθλητών και αθλητών, που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν.

 

 

 


Στον Ημιμαραθώνιο του Ένσεντε στην Ολλανδία θα αγωνιστεί την Κυριακή (22/4) η Ράνια Ρεμπούλη, με στόχο το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

 

 

 


Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή των πολιτών, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου στο μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Κρήτη το «Run Greece-Ηράκλειο 2018», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 απεύθυναν σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Tύπου στην Περιφέρεια η οργανωτική επιτροπή, φορείς και εθελοντικές οργανώσεις που συμμετέχουν στην προετοιμασία του αγώνα.

 

 

 


Στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, στο Πεδίο του Άρεως, μεταφέρεται από την Τετάρτη (18/4, 11.00) η δράση του προγράμματος Kids Athletics.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου