Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Φωτογραφία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.





RUN GREECE - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2018 - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Η ομάδα παρακίνησης & εθελοντών του RUN GREECE, αποτελείται από εθελοντές οι οποίοι έχουν την ευθύνη υλοποίησης συγκεκριμένων λειτουργικών αναγκών του RUN GREECE - ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
Βασικές αρμοδιότητες της ομάδας είναι: η τοποθέτηση των συμμετεχόντων στις σωστή σειρά και θέση, οι εγγραφές και η διανομή του υλικού στους συμμετέχοντες πριν την εκδήλωση αλλά και κατά την έναρξη στο Παγκρήτιο Στάδιο, η διαχείριση των συμμετεχόντων κατά την Έναρξη και τον Τερματισμό στο Παγκρήτιο Στάδιο, η παρακίνηση των μελών των ομάδων, η διαχείριση των σταθμών νερών και υγρών στην διαδρομή και γενικότερα η εποπτεία των χώρων που θα υλοποιηθεί το RUN GREECE-ΗΡΑΚΛΕΙΟ και η συνεργασία με τους φορείς που διοργανώνουν την εκδήλωση: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, Δήμος Ηρακλείου και Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης
Για την συμμετοχή τους τα μέλη πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στον υπεύθυνο της ομάδας ενώ όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ την αίτηση τους σε μια από τις γραμματείες των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων ή ηλεκτρονικά στο mail: tsirakos@heraklion.gr ή με fax 2810264568 .
Στους εθελοντές παραχωρείται ιματισμός, νερό, αναμνηστική διαπίστευση.
Καλή διασκέδαση!!!
Αίτηση εθελοντή μπορείτε να βρείτε και να συμπληρώσετε στο site της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης (www.eas-segas-kritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου