Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

by

Article Preview


Στο Enschede της Ολλανδίας στα 50 χρόνια της διοργάνωσης -και υπό αρκετή ζέστη- υπήρξαν πολλές ελληνικές συμμετοχές και διπλή νίκη στον Ημιμαραθώνιο.
-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Στις γυναίκες η Ράνια Ρεμπούλη κέρδισε σε 1:17.20, χωρίς ωστόσο να καταφέρει το όριο του ΣΕΓΑΣ των 1:14.40 και θα πρέπει να το καταφέρει ή τα 2:42 στον Μαραθώνιο, ως το τέλος Μαίου για να πάει στο Ευρωπαικό στο Βερολίνο (->όρια)

Στους άνδρες ο Γιώργος Μενής κέρδισε την κούρσα σε 1:07.33.
Η επίδοση μπορεί να είναι καλύτερη του ορίου των 1:07.40, όμως αυτό αν και κακώς δεν διευκρινίζεται, ισχύει μόνο για τους αθλητές ...
by

Article Preview


Ενας από τους κορυφαίους Μαραθωνίους, με πολυαναμενόμενες κούρσες φέτος, έγινε την Κυριακή 22 Απριλίου στο Λονδίνο, με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 23 βαθμούς και να είναι η υψηλότερη που έχει σημειωθεί στη διοργάνωση.

Ο Κενυάτης Eliud Kipchoge ήταν ο μεγάλος νικητής σε 2:04.17, κερδίζοντας για 3η συνεχή φορά τόσο τον αγώνα όσο και τη σειρά World Major Marathons, ενώ δεύτερος στο The Mall τερμάτισε ο 21 ετών Αιθίοπας Kitata σε 2:04.49.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν και ο Mo Farah που πλεον έχει αφήσει τα Στάδια για τους δρόμους και ήταν τρίτος, σε 2:06.21 και ρεκόρ Μ.Βρετανίας, μετά από 33 χρόνια.
Πλέον κατέχει όλα τα εθνικά ρεκόρ στις αποστάσεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου