Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

by

Article Preview


Ο όμιλος της Κρήτης ξεκίνησε, κάπως νωρίτερα, τη σειρά αγώνων για το διαδυλλογικό Α/Γ, το Σάββατο 14 Απριλίου στο Παγκρήτειο Στάδιο (και τη σφυροβολία στο Ελευθερίας)
-> Αποτελέσματα

Το διασυλλογικό γίνεται σε 10 ομίλους και σε 2 αγωνιστικές ημέρες με μοιρασμένα τα αγωνίσματα, κατά κύριο λόγο στις 28/4 & 12/5 (ενώ για τους 3 ομίλους του Αιγαίου γίνονται σε ένα Σ/Κ στη δεύτερη αγωνιστική)

Λόγω του αγώνα RUN GREECE που θα γίνει στις 29/4 στο Ηράκλειο, το διασυλλογικό της Κρήτης έγινε τώρα στο Παγκρήτειο - και κατά τη διάρκειά του γίνονταν και εγγραφές με τον Α' κύκλο να λήγει στις 17/4 (ενώ τη Δευτέρα 16/4 είναι η συνέντευξη Τύπου).

Ο Λυκούργος Τσάκωνας έκανε ξεκίνημα στα 100μ. με 10.57 (-0,5) και αναμένεται να τρέξει τον πρώτο καλό αγώνα στο μίτινγκ "Χανιά 2018"
Η Άννα Βασιλείου ...
by

Article Preview


Οι 21οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15/4 και με τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου, στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας
-> αποτελέσματα & συμμετοχές Κύπρου

Το Σάββατο στον τελικό των 1500μ. ανδρών είχαμε και την τελευταία συμμετοχή για την Κύπρο. Ο Αμήν Χατήρι τερμάτισε 10ος σε 3.40.76 (αρκετά κοντά στο παγκύπριο ρεκόρ που έχει με 3.39.50).
Νικητής ηταν με 3.34.78 ο Elijah Manangoi, ενώ το άλλο μεγάλο όνομα από την Κένυα κι επίσης κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, η Helen Obiri κέρδισε τα 5000μ. γυναικών.

Στο ύψος η Laverne Spencer επικράτησε με 1,95μ. με τη Morgan Lake να κάνει 1,93μ.
Στο τριπλούν κέρδισε με 16,88μ. ο Troy Doris - αθλητής του Κύπριου Ανδρέα Παύλου.
Στον ακοντισμό κέρδισε ο Ινδός Chopra με 86,47μ., ενώ ο Yego δεν κατάφερε καν να μπει τελικό.

Η ομάδα της Αγγλίας ...
by

Article Preview


Ύστερα από 3 χρονιές στην Πάτρα, η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος θα γίνει στο Σχηματάρι (όπου είχε γίνει και το 2010)

Το κύριο πρόγραμμα είναι την Τετάρτη 18 Απριλίου, ενώ στις 19/4 είναι η Β' ημέρα συνθέτων και τα βάδην.
-> Πρόγραμμα - συμμετοχές - infos

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα μετέχουν από 12 αθλητές-τριες: οι πρωταθλητές των 7 ομίλων (εφόσον είχαν τα σχετικά όρια) από τη Β' φάση και οι επόμενες καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικά καθώς και ένας-μια από την Κύπρο. Στα σπριντ θα προηγηθούν προκριματικοί για να προκύψει 8αδα τελικού.

Οι αγώνες γίνονται με προδιαγραφές αγωνισμάτων της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων, ενώ ...
by

Article Preview


Αρκετή αγωνιστική δράση υπήρξε το Σάββατο 14 Απριλίου (πέρα από το διασυλλογικό της Κρήτης) και πολλοί αθλητές πήραν μια πρώτη γεύση στο ξεκίνημα της περιόδου του ανοικτού.

Στο Κιλκίς έγιναν οι αγώνες ρίψεων "Χάρης Χατζηαδαμίδης". Στη σφαιροβολία ο Οδυσσέας Μουζενίδης έριξε 19,48μ. με την 6κιλη σφαίρα των εφήβων και 18,02μ. με των Ανδρών - όπου ο Τάσος Λατιφλάρι έκανε 18,74μ. και ο Κυριάκος Ζώτος 18,62μ. μέτρα.

Πολύ καλές βολές πραγματοποίησαν οι κορασίδες αθλήτριες. Η Μαρία Τοπούζη έριξε 62,25μ. με την 3κιλη στη σφυροβολία, επίδοση καλύτερη από το όριο των 61,50μ. που θα επιδιώξει σε αναγνωρισμένους αγώνες, ενώ η Σοφία Κεσσίδη έκανε 44,17μ. στη δισκοβολία, όπου ...
by

Article Preview


Το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην έγινε το Σάββατο 14 Απριλίου στην πόλη Zrenjanin της Σερβίας
-> Αποτελέσματα

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης στους εφήβους με 43.26 τα 10χλμ και η Πένυ Τσινοπούλου στις γυναίκες με 1:39.01 τα 20χλμ και κέρδισαν τα αγωνίσματά τους.
(H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν ακολούθησε την ελληνική αποστολή)

Δευτερη τερμάτισε η Όλγα Φιασκα στις κορασίδες, χάλκινα πήραν η Κυριακή Φιλτισάκου στις νεάνιδες και ο Άνθιμος Κελεπούρης στους παίδες, ενώ και στα 3 αυτά αγωνίσματα επικράτησαν αθλητές της Τουρκίας.

Ακυρώθηκε ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης στο 20αρι ανδρών όπου κέρδισε ...
by

Article Preview


Η περίοδος του Πάσχα ήταν όπως συνήθως μια ευκαιρία για πολλούς αθλητές να κάνουν προετοιμασία, κατά κύριο λόγο σε Κύπρο, Κρήτη.

Στο εξωτερικό, στη Φόρμια της Ιταλίας όπου είναι και o Vitaly Petrov βρίσκεται η Νικόλ Κυριακοπούλου που έχει την ευκαιρία να παίρνει στοιχεία και από τον - δεν μπόρεσε τελικά λόγω ενός μικροτραυματισμού να είναι και ο Εμμανουήλ Καραλής.
Στην Κέρκυρα βρέθηκαν οι περισσότεροι από το γκρουπ του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου: ο Νίκος Νεραντζης, ο Ανδρέας Μητακίδης, ο Γιάννης Κυριαζής, η Κατερίνα Βαγενά.

Στον Άγιο Νικόλαο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, αρκετοί νεαροί και όχι μόνο αθλητές βρέθηκαν εκεί:
Οι αθλητές του ύψους Κώστας Μπανιώτης, Παναγιώτα Δόση, Ιωάννα Ζάκκα, μια πεντάδα που πιθανόν θα στελεχώσει την 4Χ100 μ. των εφήβων με τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου