Τρίτη 17 Απριλίου 2018

by

Article Preview


Στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίο του Άρεως ξεκινάει το πρόγραμμα Kids Athletics την Τετάρτη 18/4 στις 11πμ και θα συνεχιστεί εκεί κάθε Τρίτη (9πμ-11 και 11-1μμ) μέχρι το τέλος της σχολικής σεζόν.

Η ανταπόκριση από τα σχολεία είναι μεγάλη και το πρόγραμμα έχει κλείσει μέχρι και τον Οκτώβριο! Περίπου 250 παιδιά δημοτικών σχολείων της Αττικής κάθε φορά θα μεταφέρονται στην πλατεία Πρωτομαγιάς με ευθύνη της Περιφέρειας ενώ θα συμμετάσχουν και δύο ειδικά σχολεία.

Το Kids Athletics είναι ένα διαδεδομένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου με στόχο να καταστήσει δημοφιλή τα αθλήματα του κλασικού Αθλητισμού, μέσα από αθλητικές αγωνιστικές δραστηριότητες ομαδικού χαρακτήρα σε παιγνιώδη μορφή για παιδιά κυρίως 7-12 ετών.
-> Kids Athletics

Έτσι, η Περιφέρεια ...
by

Article Preview


Οι εγγραφές για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που θα γίνει στις 11/11/2018, ανοίγουν την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 4μμ για τις ατομικές εγγραφές που αποτελούν το 20% του συνόλου.
-> Εγγραφές

Οι θέσεις θα είναι κατά 1500 αυξημένες για το απογευματινό 5αρι σε σχέση με πέρυσι.
Οι προσφερόμενες θέσεις σε 5χλμ και 10χλμ αναμένεται να καλυφθούν μέσα στο απόγευμα, ίσως ακόμη και την πρώτη ώρα για το 10αρι και το πρωινό 5αρι.

Το βασικό πακέτο εγγραφής αντιστοιχεί για τα 5χλμ σε 17€, για τα 10χλμ σε 23€ και για τον Μαραθώνιο στα 30€.

Οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του αντίστοιχου ορίου συμμετοχής ανά αγώνα, που είναι ...
by

Article Preview


Ύστερα από 3 χρονιές στην Πάτρα, η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος θα γίνει στο Σχηματάρι (όπου είχε γίνει και το 2010)

Το κύριο πρόγραμμα είναι την Τετάρτη 18 Απριλίου, ενώ στις 19/4 είναι η Β' ημέρα συνθέτων και τα βάδην.
-> Πρόγραμμα - συμμετοχές - infos

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα μετέχουν από 12 αθλητές-τριες: οι πρωταθλητές των 7 ομίλων (εφόσον είχαν τα σχετικά όρια) από τη Β' φάση και οι επόμενες καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικά καθώς και ένας-μια από την Κύπρο. Στα σπριντ θα προηγηθούν προκριματικοί για να προκύψει 8αδα τελικού.

Οι αγώνες γίνονται με προδιαγραφές αγωνισμάτων της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων, ενώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου