Πέμπτη 12 Απριλίου 2018


by

Article Preview



Με αρκετές καλές επιδόσεις συνεχίζονται οι Κοινιοπολιτειακοί Αγώνες στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας
-> Αποτελέσματα & συμμετοχές Κύπρου

Η Ναταλία Ευαγγελίδου σημείωσε κι άλλο παγκύπριο ρεκόρ, μετά τα 1500μ. (δείτε->εδώ) τώρα ήταν η σειρά των 800μ. όπου με πέρασμα σε 60" τερμάτισε σε 2.01.77 βελτιώνοντας κατά 33εκ. το ρεκόρ που είχε η ίδια.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη! Ένιωθα πολύ καλά, αλλά δεν το περίμενα! Κυνηγάω αυτή την επίδοση από πέρσι, τώρα θα απελευθερωθώ και θα τρέξω ακόμη καλύτερα!" μας είπε στο stivoz.gr

Η Ευαγγελίδου τερμάτισε 7η στη σειρά της όπου έτρεχε και η Semenya που θα επιδιώξει το νταμπλ με κύρια αντίπαλο τη Wambui.

Η Νεκταρία Παναγή μετά από τη ...




by

Article Preview



Το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, μετά από 2 συνεχόμενες διοργανώσεις στη Φλώρινα, φέτος γίνονται στην πόλη Zrenjanin στη Βοϊβοντίνα της Σερβίας.
-> Πρόγραμμα / infos

Από τις 18 πλέον χώρες-μέλη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, θα λάβουν μέρος οι μισές: Η διοργανώτρια Σερβία, η Ελλάδα και οι Βουλγαρία, Κροατία, Μολδαβία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ουκρανία, Τουρκία.

Στην 7μελή ελληνική αποστολή είναι και η νικήτρια του πανελληνίου πρωταθλήματος 20χλμ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που θέλει το όριο του ΣΕΓΑΣ των 1:34.30 για το Ευρωπαικό, καθώς και ο έφηβος Γιώργος Τζατζιμάκης με πρόσφατη εξαιρετική εμφάνιση με 41.45 (έχει το όριο για το παγκόσμιο Ε/Ν).

Η ελληνική ομάδα: ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου