Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016


Αύριο η ημερίδα του Αγίου Κοσμά με μεγάλη συμμετοχή- Το νέο πρόγραμμα


Μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή στην ημερίδα του Σαββάτου (16/1) στις εγκατάστασεις του Αγίου Κοσμά. Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές όλων των ηλικιών από σωματεία της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.





Το καλεντάρι Δημοσίου και Ορεινού δρόμου 2016

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ (13/1/16) εγκρίθηκε το ειδικό αγωνιστικό πρόγραμμα αγώνων δημόσιου & ορεινού δρόμου 2016, σύμφωνα με όσους αγώνες ακολουθούν το πλαίσιο κανονισμών του ΣΕΓΑΣ και τις σχετικές διαδικασίες, όπως αυτές ορίζονται από τον Γενικό Κανονισμό.
 




Ο Κώστας Φιλιππίδης κάνει ντεμπούτο στην Ορλεάνη (16/1)


Στην Ορλεάνη ξεκινάει το Σάββατο (16/1) η χρονιά για έναν εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων αθλητών του επί κοντώ, τον Κώστα Φιλιππίδη.





Οικογενειακός αγώνας 3χλμ στον Ημι-Μαραθώνιο του Μαρτίου

Η πέμπτη διοργάνωση του Ημι-Μαραθωνίου Αθηνών, του σημαντικότερου αγώνα στην αρχή της Άνοιξης θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Αθηναίων. Η διοργάνωση φέτος, εκτός από τα υψηλά στάνταρντ που διαθέτει για την ασφάλεια και τις παροχές στου συμμετέχοντες, έχει και δύο σημαντικές αλλαγές.   





Σε καλή κατάσταση ο Δημητράκης, ξεκινάει η Γεωργία Στεφανίδη


Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Ανδρέας Δημητράκης, ο οποίος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στις ΗΠΑ, λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα.






Την Δευτέρα (18/1) στις 12.00 ανοίγουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας (20/3)


Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανοίγουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος θα γίνει στις 20 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου