Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Νίκες για την Στεφανίδη και τον… Στεφανίδη

Συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αγωνίστηκε πριν από λίγο στο όπεν του Νορθ Κόουστ και κέρδισε με άλμα στα 4.65μ.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε την προσπάθεια της από το 4.45μ. το οποίο πέρασε με την τρίτη προσπάθεια, όπως συνέβει και με το 4.55μ. Στο 4.65μ. χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να περάσει το ύψος και στη συνέχεια ο πήχης πήγε στο 4.75μ. Εκεί η Στεφανίδη είχε καλά άλματα, αλλά δεν κατάφερε να περάσει το ύψος. Φαίνεται ωστόσο ότι το έχει και μάλιστα από πολύ νωρίς.
Στα αξιοσημείωτα του μίτινγκ, το γεγονός ότι στον αγώνα των ανδρών αγωνίστηκε και ο σύζυγος της Στεφανίδη, Μιτς Κρίερ ο οποίος κέρδισε τον αγώνα με άλμα στα 4.90μ. (η Κατερίνα τον πλησιάζει επικίνδυνα). Το πιο αξιοσημείωτο δεν ήταν η νίκη του, αλλά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως Μιτς… Στεφανίδης! Πλέον είναι ξεκάθαρο ποιος κάνει κουμάντο στην οικογένεια.
H φωτογραφία είναι από το σημερινό αγώνα, αλλά ο κύριος δεν είναι ο… Στεφανίδης, αλλά απλά ένας θαυμαστής που ήθελε μία σέλφι με την Κατερίνα.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου