Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

by

Article Preview


Αυτή τη φορά φαίνεται πως η στεγανοποίηση του προπονητηρίου του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει κανονικά.

Ο προγραμματισμός από την πλευρά της εργολαβίας λέει πως στο τέλος του Ιανουαρίου ξεκινούν οι εργασίες, οι οποίες στην πρώτη φάση δεν θα εμποδίσουν και τη λειτουργία του κλειστού καθώς είναι κατά βάση εξωτερικές, ενώ σε δεύτερη φάση, μετά την περίοδο του κλειστού θα γίνουν και οι ηλεκτρολογικές εργασίες και καλωδιώσεις που χρειάζονται.

Έτσι τουλάχιστον ένας βασικός χώρος προπόνησης, θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα αυτονόητα, δηλαδή τη βροχή και την υγρασία κι ενώ από την άλλη ο Άγιος Κοσμάς είναι υπ'ατμόν.
Ακόμη, ...
by

Article Preview


Μετά από μια ημερίδα για τις μικρές κατηγορίες και μια και για τις μεγάλες (χωρίς τα άλματα για Α/Γ), θα γίνουν το ερχόμενο Σ/Κ, στις 23 και 24 Ιανουαρίου, δύο νέες ημερίδες στο κλειστό προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά.

Η πρώτη ημερίδα το Σάββατο 23/1 με ώρα έναρξης τις 15:30, θα συμπεριλαμβάνει αυτή τη φορά και τα αγωνίσματα αλμάτων για τις μεγάλες κατηγορίες.
(-> πρόγραμμα)

Επίσης, την Κυριακή 24/1 θα γίνει ημερίδα για τις κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α'&Β', από τις 15:00.
(-> πρόγραμμα)

Ημερίδα όμως θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, με ...
 
 Διαβάστε περισσότερα





by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στις 13-14 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου στο Μαρκόπουλο, είναι οι δύο μεγάλες εγχώριες διοργανώσεις για την περίοδο αυτή.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού τα τελευταία χρόνια δεν έχει συμβολή στην αξιολόγηση των σωματείων ενώ για τη συμμετοχή ισχύουν όρια.
Το πρωτάθλημα των συνθέτων αγωνισμάτων θα γίνει παράλληλα, ενώ και πάλι δεν θα γίνουν ...
by

Article Preview


Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έχουν ανοίξει οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος θα γίνει σε δύο μήνες, στις 20 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αγώνας αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων δρομέων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια γιορτή της πόλης και να κάνουν ένα δυνατό αγώνα, που θα αποτελέσει την αρχή για συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Επίσης άνοιξαν οι εγγραφές και για το 5άρι και το 3άρι.
Οι δρομείς θα πρέπει να ...

by

Article Preview


Δύο δυνατούς αγώνες στην Ευρώπη έχει προγραμματίσει ο Κώστας Δουβαλίδης για τις αρχές Φεβρουαρίου.
Ο πρωταθλητής μας στα 60μ. εμπόδια θα λάβει μέρος στις 3/2 στο PSD Bank meeting στο Duesseldorf της Γερμανίας, έναν από τους καλύτερους αγώνες που γίνονται στον κλειστό στίβο, ενώ αμέσως μετά, στις 5/2 θα αγωνιστεί στο Perdo's Cup στο Lodz της Πολωνίας.
Μάλιστα δεν θα είναι μόνος του εκεί αφού είναι δύο διοργανώσεις που ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου