Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Θέλει και ημιμαραθώνιο ο Φάρα!

Τον εαυτό του στη διάθεση της βρετανικής ομοσπονδίας έθεσε ο Μο Φόρα, όσον αφορά στην επιλογή των αθλήτών που θα εκπροσωπήσουν τη Βρετανία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ημιμαραθώνιου που θα γίνει 26 Μαρτίου στο Κάρντιφ.

Ο κυρίαρχος των 5.000μ. και 10.000μ. εντός σταδίου, θέλει να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του καθώς αυτός ο αγώνας θα δώσει μεγάλη ώθηση στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η βρετανική ομοσπονδία θα ανακοινώσει την ομάδα στις 7 Μαρτίου και αν τελικά μεταξύ των επιλογών βρίσκεται ο Φάρα, αυτό θα είναι το ντεμπούτο του στη διοργάνωση. «Δεν έχω τρέξει ποτέ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και ξέρω πολύ καλά ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό καθώς υπάρχουν αθλητές που προετοιμάζονται αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτήν την απόσταση. Θα είναι ωστόσο μια καλή ευκαιρία για μένα να προετοιμαστώ στην αντοχή. Έμαθα ότι η διαδρομη στο Κάρντιφ είναι ιδιαίτερα γρήγορη και αυτό με βολεύει» τόνισε ο Φάρα που εκτός απροόπτου θα είναι στην ομάδα. Το αν θα κερδίσει είναι άλλο θέμα. Άλλωστε και στον ανώμαλο έχασε…

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου