Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Σεμινάριο Συνθέτων αγωνισμάτων (Νάουσα 17.1.2016)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Επιμορφωτικό σεμινάριο για τα αγωνίσματα των συνθέτων, που διεξήχθει σήμερα 17 Ιανουαρίου στη πόλη της Νάουσας σε συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και του Δήμου Νάουσας.
Εισηγητές της συνάντησης ήταν ο Εθνικός προπονητής Ε/Ν, Κουτσιώρας Γιάννης και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Συνθέτων Μηνάς Κυριάκος.
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου,έγινε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Προπονητών Β.Ελλάδος. Ο "τυχερός" της μέρας ήταν ο προπονητής Μηναρετζής Κων/νος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο ΣΠΣΒΕ τίμησε τους προπονητές Νίκο Κελεπούρη, Ιωάννη Νουσηλάζου και Αποστόλη Μπατσή για την προσφορά τους στο χώρο. Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παύλος Σισμανίδης.  Την εκδήλωση στήριξε ο Δήμος Νάουσας.


Επίσης,την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κκ Γκατζίδης Θεόδωρος και Νικολαϊδης Σάββας και  ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ.Τομπούλης Αναστάσιος, καθώς και ο Υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Θεσ/νικης κ. Μιχελαράκης Δημήτριος και ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ  κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος.

























 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου