Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Το πρώτο μίλι του Δημητράκη

Μετά το Σικάγο και την επιτυχημένη πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα μιλίου ο Αντρέας Δημητράκης θα αγωνιστεί την Πέμπτη (14/1) στο μίτινγκ Arrmony της Νέας Υόρκης στο ίδιο αγώνισμα αλλά σε κλειστό στίβο αυτή τη φορά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων θα δοκιμάσει πρώτη φορά τις δυνάμεις του σε αυτό το αγώνισμα σε κλειστό στίβο και όπως δήλωσε στο Sportsfeed θέλει πρώτα να ευχαριστηθεί τον αγώνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσει ένα καλό χρόνο που θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και σε ακόμα μεγαλύτερα μίτινγκ. «Η προετοιμασία μου πάει μια χαρά και είναι ευχαριστημένος. Την Πέμπτη θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε αυτό το αγώνισμα (μίλι) σε κλειστό στίβο οπότε δεν μπορώ να πω ότι κυνηγάω έναν συγκεκριμένο χρόνο. Είναι πολύ ωραίος και μεγάλος αγώνας οπότε πάω να ευχαριστηθώ την εμπειρία. Σαν κρυφό στόχο έχω να κάνω μια επίδοση κάτω από 3:58-3:59 ώστε να με δεχτούν μετά από μια εβδομάδα σε έναν άλλο αγώνα μιλίου που θα τρέξουν όλοι οι ελίτ αθλητές της Αμερικής».
Αυτοί αναμένεται να είναι οι τελευταίοι αγώνες του αθλητή του Μιχάλη Αναγνώστου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για αυτή τη χρονική στιγμή καθώς σε περίπου δέκα μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του στους ίδιους δυνατούς ρυθμούς και στα τέλη του μήνα θα αγωνιστεί στη Βιέννη στα 800μ. (30/1) και στη συνέχεια θα πάρει μέρος και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στον αγώνα μιλίου της Φλόριντα που είχε γίνει σε ανοιχτό δρόμο ο Αντρέας Δημητράκης είχε τερματίσει σε χρόνο 4:08:9.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου