Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ (Δηλώσεις-Αποτελέσματα-Φωτογραφίες)



Την πρώτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων πήρε η Ελλάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και αποτέλεσαν και μια πρόβα εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τόσο για τους διοργανωτές του Ευρωπαϊκού στο Βελιγράδι και στην Κόμπανκ Αρένα, όσο και για τους Ελληνες αθλητές που κυνηγούσαν τα όρια.
Τελικά δεν κατάφερε κανείς να τα πιάσει, αλλά η ομάδα κατέκτησε δώδεκα μετάλλια, από τα οποία τέσσερα χρυσά, τέσσερα ασημένια και τέσσερα χάλκινα. Η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας ξεκίνησε ιδανικά με τη νίκη της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν με άλμα στα 14,19μ., που αποτέλεσε φετινό της ρεκόρ και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη. Τα άλλα τρία χρυσά πήραν η Ελισάβετ Πεσιρίδου με 8.10 στα 60μ. εμπόδια, η οποία κατέβηκα πάλι κάτω από το όριο (8.15) και έδειξε σταθερή, ενώ παράλληλα πέτυχε τη δεύτερη καλύτερή της προσωπική επίδοση στο αγώνισμα. Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου έκανε εξαιρετική κούρσα στα 800μ., όσο και ο Ανδρέας Δημητράκης στα 1.500μ., με τους δύο πρωταθλητές μας να βελτιώνουν τις φετινές τους επιδόσεις. Τα ασημένια πήραν η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ., ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, η Λίλη Αλεξούλη στο μήκος, που με 6,49μ., «άγγιξε» το όριο (6,50μ.) και πέτυχε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό και ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60μ. εμπόδια. Χάλκινα πήραν η Ανδριάννα Φέερα στα 400μ., που με 53.94 πέτυχε ατομικό ρεκόρ και παρέμεινε έκτη Ελληνίδα όλων των εποχών, η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη στο επί κοντώ, ο Τάσος Γαλαζούλας στο μήκος και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.


Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ.
Οι τρεις πρώτες νικήτριες στα 800μ. (Ευαγγελίδου, Γιαννοπούλου, Γκεοργκίεβα)
Οι τρεις πρώτες νικήτριες στο μήκος (Αλεξούλη, Σπάνοβιτς, Μίτκοβα)
Οι τρεις πρώτοι νικητές στα 60μ. εμπόδια (Δουβαλίδης, Τραΐκοβιτς, Ντουμιτράτσε)
Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ
Οι τρεις πρώτοι νικητές στο επί κοντώ (Φιλιππίδης, Χόρβατ, Στυλιανού)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν): «Ηταν ωραία πίστα. Επαιζα στον αγώνα έκανα δοκιμές. Εκανα τρία άλματα και βγήκε η επίδοση που θα ήθελα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα παραμείνουμε στο Βελιγράδι για προπονήσεις και την άλλη εβδομάδα θα είναι ακόμη καλύτερα. Η πίστα είναι από ξύλο και χρειάζεται ταχύτητα και τεχνική. Είναι για μένα από τις καλύτερες της Ευρώπης και ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό».

Η Βούλα Παπαχρήστου
Ανδριάννα Φέρρα (400μ.): «Σίγουρα είμαι ευχαριστημένη  με το ατομικό ρεκόρ, αλλά δυστυχώς αυτές οι κούρσες χρειάζονται εμπειρία. Κλειστήκαμε στη στροφή και μάλιστα, με την Ελένη (σ.σ. Αρτυματά) και θα μπορούσαμε να κάνουμε μια καλύτερη επίδοση. Ευχαριστώ τον προπονητή μου (Κώστα Ηλία) και συνεχίζω για τον ανοιχτό».

Η Ανδριάννα Φέρρα
Δημήτρης Τσιάμης (τριπλούν): «Πάτησα πίσω στα δύο πρώτα άλματα και δεν μου βγήκε. Είχα ένα θέμα με τη φορά μου. Εκανα το τρίτο άκυρο και μετά κάπου άδειασα και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καλύτερο».

Ο Δημήτρης Μπαλταδούρος με τον Δημήτρη Τσιάμη
Δημήτρης Μπαλταδούρος (τριπλούν): «Είχα ένα θέμα με το δικέφαλο από το ΣΕΦ και με έπιασε και δεν μπορούσα να λειτουργήσω στον αγώνα. Είναι ωραίο στάδιο, σαν της Παιανίας, καλή η πίστα, όμως δεν μπόρεσα να κάνω κάτι».
Κώστας Γκελαούζος (3.000μ.): «Κυνήγησα από την αρχή για γρήγορα, έσφιξα όμως και δεν μου βγήκε. Συμβαίνουν αυτά, συνεχίζω όμως, αφού βασικός μου στόχος είναι ο Μαραθώνιος. Θα τρέξω τώρα στο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και μετά στον ημιμαραθώνιο».

Ο Κώστας Γκελαούζος
Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (800μ.): «Δεν ένιωθα καλά, είχα μια ατονία πριν την  κούρσα. Είδα όμως το στάδιο που είναι ωραίο και είπα από μέσα μου δεν θα τρέξεις σε αυτό το γήπεδο; Κάναμε τακτική με την Ναταλία (Ευαγγελίδου) να περάσει εκείνη το πρώτο τετρακοσάρι και μετά εγώ, τα δώσαμε όλα. Είμαι ευχαριστημένη από την κούρσα μου, αλλά ήθελα πιο κάτω. Θα προσπαθήσω τώρα στον ανοιχτό».

Η Κύπρια Ναταλία Ευαγγελίδου με την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου
Αναστασία Καρακατσάνη (3.000μ.): «Είχα άγχος και μου βγήκε στον αγώνα. Δεν μπορέσαμε δυστυχώς νωρίτερα να βρούμε και μια κούρσα να τρέξουμε στο εξωτερικό, γιατί το θέλαμε. Πρέπει να γίνει κάτι από την ομοσπονδία να μη ψάχνουμε οι αθλητές των αποστάσεων αγώνες. Στο Πανελλήνιο μου βγήκε εύκολα η επίδοση και πίστευα ότι εδώ θα καταφέρω κάτι καλύτερο. Το πρώτο χιλιάρι πήγε αργά και βγήκα εκτός ρυθμού. Θα επικεντρωθώ στα 3.000μ. και 5.000μ. για τον ανοιχτό».

Η Αναστασία Καρακατσάνη
Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη (επί κοντώ): «Ξεκίνησα τη νέα συνεργασία μου με τον Δημήτρη Κυτέα. Ανακάλυψα ότι έχει πιο πολλά από αυτά που ζητούσα και αυτό μου δίνει κίνητρο. Εκτός από καλός προπονητής, μου προσφέρει πολλά σαν άνθρωπος. Είμαι ευχαριστημένη που έκλεισα με φετινό ατομικό και ελπίζω για καλύτερα στον ανοιχτό. Μάλιστα, από τον Απρίλιο θα έχω τα κοντάρια που θέλω. Είμαι με δανεικά από τον Φώτη Στεφανή και τον Κώστα Τσαταλό, τους οποίους ευχαριστώ πολύ».

Η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη
Τάσος Γαλαζούλας (μήκος): «Μπήκα στον αγώνα μετά το τέταρτο άλμα μου. Ψαχνόμουν με την πίστα. Τα δύο έγκυρα που είχα ήταν εκτός βαλβίδας και ουσιαστικά στα δύο τελευταία άλματα έτρεξα, αλλά ήταν άκυρα. Είμαι ευχαριστημένος πάντως από την προσπάθειά μου με βάση τα προβλήματα που είχα μέσα στη σεζόν, αλλά ήθελα να κλείσω τον κλειστό με μια καλύτερη επίδοση».

Ο Μίλτος Τεντόγλου με τον Τάσο Γαλαζούλα
Μίλτος Τεντόγλου (μήκος): «Δεν πήγε η σεζόν στον κλειστό όπως θα ήθελα. Δεν μου άρεσε, ίσως με επηρέασε από την προηγούμενη χρονιά που κράτησε πολύ. Ηταν πάντως μια εμπειρία για μένα. Υπάρχει μπροστά μου ο ανοιχτός, θα δουλέψω και ελπίζω να επανέλθω στις καλές επιδόσεις».
Παναγιώτης Τριβυζάς (60μ.): «Εφυγα αργά, είχα λάθος αντίδραση στο βατήρα. Είμαι πάντως αρκετά ικανοποιημένος από τον κλειστό. Δεν είμαι εξηντάρης. Βελτιώθηκα στη δύναμη και θα φανεί πιστεύω το καλοκαίρι στα 100 και 200 μέτρα».

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς με τον Παναγιώτη Ανδρεάδη
Παναγιώτης Ανδρεάδης (60μ.): «Εκανα κακή αρχή και μετά τους είδα όλους μπροστά μου, κυνήγησα και έσφιξα. Είχα μια καλή αρχή στη σεζόν, αλλά όχι ανάλογη συνέχεια. Ο ανοιχτός είναι διαφορετικός και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος το καλοκαίρι στα σπριντ».
Ανδρέας Δημητράκης (1.500μ.): «Πολύ ωραίο γήπεδο. Βοήθησε ο συναγωνισμός στην αρχή της κούρσας, αλλά μετά έμεινα μόνος και έπεσα λίγο ο ρυθμός μου. Κατάφερα όμως να βγάλω ένα φετινό ρεκόρ. Ηθελα κάτι παραπάνω, αλλά και με το πρόβλημα που είχα, μια μέρα με το ατύχημα, πήγα καλά. Ελπίζω καλύτερα το καλοκαίρι. Θα ετοιμαστώ για το Μπρούνο Ζάουλι και θα παλέψω για το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Χρειάζομαι όμως μια προετοιμασία σε υψόμετρο».

Ο Ανδρέας Δημητράκης
Ραφαέλα Σπανουδάκη-Χατζηρήγα (60μ.): «Σε όλο το κομμάτι της κούρσας με τραβούσε το πόδι. Το έχω από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Την πρώτη κούρσα δεν την έτρεξα, τη δεύτερη καλύτερη, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Δοκίμασα όμως την πίστα. Τώρα πάω για Πανευρωπαϊκούς και θα το παλέψω. Ηταν μια εμπειρία».

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη
Γρηγορία Κεραμιδά (60μ.): «Χάλασε η κούρσα, έφυγα, κάτι κατάλαβα ότι έγινε, αλλά συνέχισα με τις υπόλοιπες. Με έσφιξε το πόδι και προτίμησα να μην μπω στην επόμενη κούρσα για να μη διακινδυνεύσω κάτι χειρότερο. Είμαι καλά όμως».
Ελισάβετ Πεσιρίδου (60μ. εμπόδια): «Είναι η δεύτερη καλύτερή μου επίδοση και είμαι ευχαριστημένη γιατί είμαι σταθερή. Φοβήθηκα λίγο γιατί άκουσα μετά την άκυρη το όνομά μου και νόμιζα ότι ήμουν εγώ. Πήγα αρκετά καλά και είμαι αισιόδοξη για τη συνέχεια».

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου
Κώστας Δουβαλίδης (60μ. εμπόδια): «Βιάστηκα και μου συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά ευτυχώς δεν ήταν άκυρη. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό ότι τρέχω χωρίς πρόβλημα και αυτό είναι καλό. Ο τραυματισμός μου με άφησε πίσω, είναι ουσιαστικά η έκτη κούρσα και ήθελα να βρω το ρυθμό μου. Δεν πειράζει συνεχίζω…».

Ο Κώστας Δουβαλίδης
Λίλη Αλεξούλη (μήκος): «Η πίστα είναι πολλή ωραία, μαλακή και γρήγορη. Χάρηκα που στον αγώνα μου εδώ έκανα ατομικό ρεκόρ. Τώρα μπορώ να προετοιμαστώ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξη για τη συνέχεια και θα τα δώσω όλα».

Η Λίλη Αλεξούλη
Εφη Κολοκυθά (μήκος): «Είχα από το πρωί ένα πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλό. Μπορούσα φυσικά να κάνω καλύτερο άλμα, αλλά έκανα και αρκετά λάθη».
Νικόλας Σκαρβέλης (σφαιροβολία): «Δεν είμαι ευχαριστημένος, ίσως επηρεάστηκα από τα ταξίδια. Θα επιστρέψω την άλλη εβδομάδα στις ΗΠΑ, θα συνεχίσω προπονήσεις και θα επιστρέψω στην Ελλάδα τον Μάιο, όπου θέλω να μείνω για να προετοιμαστώ με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο».
Δημήτρης Πατσουκάκης (επί κοντώ): «Ημουν καλά, αλλά δεν βγήκε η επίδοση που θα ήθελα. Εκλεισε όμως η σεζόν γενικά καλά για μένα που προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου και περιμένω καλύτερα πράγματα το καλοκαίρι».
Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ): «Είμαι σε καλή κατάσταση και έχασε στις λεπτομέρειες τα 5,81μ. Ειδικά το τρίτο μου άλμα ήταν πολύ καλό και αυτό με αφήνει ικανοποιημένο εν όψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στον αγώνα δοκίμαζα πράγματα, γ’ αυτό και αποφάσισα μετά τα 5,71μ., να πάω στα 5,81μ.».
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΝΔΡΕΣ
60μ.: Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία) 6.73, Ιβάσκοβιτς (Κροατία) 6.79, Χεκίμογλου (Τουρκία) 6.82, Ρέζμιβες (Ρουμανία) 6.83, Τριβυζάς (Ελλάδα) 6.83, Οζκάν (Τουρκία) 6.85, Ανδρεάδης (Ελλάδα) 6.85, Μορέτι (Σλοβενία) 6.90, Κιγιάνοβιτς (Σερβία) 6.92, Μπρούλτς (Σλοβενία) 6.92, Γκεοργκίεφ (Βουλγαρία) 6.92, Γκόλουμπικτς (ΠΓΔΜ) 7.00, Δημητριάδης (Κύπρος) 7.03, Ντούντας (Σερβία) 7.04, Πένεζιτς (Κροατία) 7.04, Χουσεϊνμπάζιτς (Βοσνία) 7.07, Μούτσο (Αλβανία) 7.08, Μουράντοφ (Γεωργία) 7.16, Ζάτιτς (Μολδαβία) 7.17, Τανέσκι (ΠΓΔΜ) 7.25, Πέσιτς (Μαυροβούνιο) ακυρώθηκε.

Ο Παναγιώτης Ανδρεάδης με τον Παναγιώτη Τριβυζά
400μ.: Αλτιντας (Τουρκία) 46.92, Μαλκότσεβιτς (Βοσνία) 48.23, Ουρμπάσι (Ρουμανία) 48.86, Λίντιτς (Σλοβενία) 48.98, Παρλόφ (Κροατία) 49.00, Στουρμίλοφ (Μολδαβία) 49.02, Ράντου (Ρουμανία) 49.13, Εσάνου (Μολδαβία) 49.19, Γκουζέλ (Τουρκία) 49.26, Μπόγιανιτς (Σερβία) 49.51, Σάλαμον (Κροατία) 50.33, Μάριτς (Μαυροβούνιο) 50.95, Γκουκασιάν (Αρμενία) 51.83, Ράοβιτς (Σερβία) δεν τερμάτισε.
800μ.: Μουγεζίνοβιτς (Βοσνία) 1.51.08, Βόικου (Ρουμανία) 1.51.23, Τρόφιν (Ρουμανία) 1.51.62, Γκουντούκ (Τουρκία) 1.52.13, Σιούρις (Μολδαβία) 1.52.53, Κεραμάς (Αλβανία) 1.52.82, Μπασίμ (Τουρκία) 1.53.14, Μικριτσιάν (Αρμενία) 1.53.73, Βόζαμπ (Σερβία) 1.53.92, Ιγκνατίεφ (Μολδαβία) 1.54.32, Ματινιάν (Γεωργία) 1.54.49, Μιχαηλάς (Κύπρος) δεν τερμάτισε.
1.500μ.: Δημητράκης (Ελλάδα) 3.45.75, Μπεκμετσί (Τουρκία) 3.47.10, Μπούρσατς (Σερβία) 3.47.93, Ρούσου (Ρουμανία) 3.48.13, Μικριτσιάν (Αρμενία) 3.50.22, Μπαλαμπάνοφ (Βουλγαρία) 3.50.65, Ντάνιελ (Ισραήλ) 3.51.56, Κομάν (Ρουμανία) 4.01.88, Τσούκοβιτς (Βοσνία) 4.02.38, Μιρκάνοβιτς (Βοσνία) 4.03.75, Σβάλινα (Κροατία) 4.09.80, Νάβα (Σερβία), Ότι (Τουρκία) δεν τερμάτισαν.

Ο Ανδρέας Δημητράκης
3.000μ.: Μπίμπιτς (Σερβία) 8.06.98, Ατανασοάει (Ρουμανία) 8.07.72, Μάκεβιτς (Σερβία) 8.12.40, Ζουνούζοβιτς (Βοσνία) 8.14.09, Τσένοφ (Βουλγαρία) 8.16.97, Γκορμπούσκο (Μολδαβία) 8.17.15, Κακάλι (Σλοβενία) 8.19.70, Φράγκου (Κύπρος) 8.23.20, Μπαϊράμ (Τουρκία) 8.23.74, Γκελαούζος (Ελλάδα) 8.24.01, Ραϊλεάνου (Μολδαβία) 8.25.02, Ιβανόφσκι (ΠΓΔΜ) 8.29.63, Νικόλοφ (Βουλγαρία) δεν τερμάτισε.

Ο Κώστας Γκελαούζος
60μ. εμπόδια: Τραΐκοβιτς (Κύπρος) 7.63, Δουβαλίδης (Ελλάδα) 7.80, Ντουμιτράτσε (Ρουμανία) 7.87, Γκιουνές (Τουρκία) 7.93, Εριουγκούν (Τουρκία) 8.21, Μούτσο (Αλβανία) 8.26, Σιρόκι (Κροατία) 8.44, Ραχμάνοβιτς (Βοσνία) 8.62, Μποντάρι (Μολδαβία) 8.94, Μίσκοβιτς (Σερβία) ακυρώθηκε, Κοκάλοβιτς (Σλοβενία) δεν ξεκίνησε.

Ο Κύπριος Μίλαν Τραΐκοβιτς με τον Κώστα Δουβαλίδη
Υψος: Κωνσταντίνου (Κύπρος) 2,25μ., Ιβάνοφ (Βουλγαρία) 2,22μ., Μέλον (Κροατία) 2,19μ., Ατσέτ (Τουρκία) 2,16μ., Ντόγκου (Τουρκία) 2,16μ., Ντζόκιτς (Σερβία) 2,16μ., Ντουμιτράτσε (Ρουμανία) 2,13μ., Μιτίκοφ (Μολδαβία) 2,13μ., Χαλίλι (Σερβία) 2,10μ., Μίρσιτς (Κροατία) 2,10μ., Χόντζιτς (Βοσνία) 1,95μ., Ρέντζιτς (Βοσνία) 1,95μ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου
Επί κοντώ: Χόρβατ (Κροατία) 5,76μ., Φιλιππίδης (Ελλάδα) 5,71μ., Στυλιανού (Κύπρος) 5,61μ., Ρένερ (Σλοβενία) 5,51μ., Πατσουκάκης (Ελλάδα) 5,51μ., Μπάστεκερ (Ισραήλ) 5,31μ., Σουνγκούρ (Τουρκία) 5,21μ., Σκόρις (Ισραήλ) 5,16μ., Πρεκλ (Κροατία) 5,11μ., Τικάρ (Σλοβενία) 5,01μ., Αμπράμοφ (Μολδαβία) ακυρώθηκε.

Ο Κώστας Φιλιππίδης
Ο Δημήτρης Πατσουκάκης
Μήκος: Σμάιλα (Αλβανία) 7,98μ., Νεάγκε (Ρουμανία) 7,82μ., Γαλαζούλας (Ελλάδα) 7,53μ., Τεντόγλου (Ελλάδα) 7,48μ., Βασίλε (Ρουμανία) 7,43μ., Περβάν (Κροατία) 7,42μ., Ντόμπρεφ (Βουλγαρία) 7,42μ., Κοράβα (Γεωργία) 7,40μ., Τσέλετς (Σλοβενία) 7,24μ., Σεντσάν (Τουρκία) 7,24μ., Τσόνοφ (Βουλγαρία) 7,23μ., Σβάρτσμπαρντ (Ισραήλ) 7,22μ., Γιοβάντσεβιτς (Σερβία) 7,15μ., Χαμπαρτζουμιάν (Αρμενία) 7,14μ., Πέσιτς (Μαυροβούνιο) 6,88μ., Μορόζοφ (Μολδαβία) 6,70μ., Τανέσκι (ΠΓΔΜ) 6,44μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Τριπλούν: Αγκασιάν (Αρμενία) 16,39μ., Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία) 16,34μ., Τσιάμης (Ελλάδα) 16,05μ., Ατανάσοφ (Βουλγαρία) 16,05μ., Ερ (Τουρκία) 15,96μ., Μπόμποτς (Ρουμανία) 15,87μ., Μπαλταδούρος (Ελλάδα) 15,76μ., Οζουπεκ (Τουρκία) 15,40μ., Ζιρόγεβιτς (Σερβία) 14,49μ., Ντοσκάλοφ (Μολδαβία) 14,21μ., Χέτσο (Βοσνία) 14,17μ., Ζουάνοβιτς (Κροατία) 13,95μ.

Ο Δημήτρης Τσιάμης
Σφαιροβολία: Ζούνιτς (Κροατία) 20,77μ., Πέτζερ (Βοσνία) 20,12μ., Γκαγκ (Ρουμανία) 19,65μ., Ντζούροβιτς (Μαυροβούνιο) 19,08μ., Σκαρβέλης (Ελλάδα) 18,59μ., Ιβάνοφ (Βουλγαρία) 18,54μ., Γκουντούζ (Τουρκία) 17,64μ., Εμιλιάνοφ (Μολδαβία) 17,49μ., Τοκάρι (Μολδαβία) 16,09μ., Κολάσινατς (Σερβία) δεν αγωνίστηκε.

Ο Νικόλας Σκαρβέλης
4×400μ.: Τουρκία 3.16.26, Ρουμανία 3.17.43, Σερβία 3.18.10, Βοσνία 3.18.12, Μολδαβία 3.18.69.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη στον τελικό των 60μ.
60μ.: Εφθίμοβα (Βουλγαρία) 7.35, Σπανουδάκη-Χατζηρήγα (Ελλάδα) 7.46, Βάισμαν (Ισραήλ) 7.50, Τίρνασιτς (Σερβία) 7.52, Τσιλογιάν (Αρμενία) 7.56, Μπαριακτάροβιτς (Σερβία) 7.57, Παπαϊωάννου (Κύπρος) 7.62, Ποντολεάνου (Μολδαβία)7.65, Ράτσεβα (Βουλγαρία) 7.69, Μάλκοτς (Τουρκία) 7.71, Καράκους (Τουρκία) 7.75, Ζούπα (Κροατία) 7.82, Ζελίκοβιτς (Ισραήλ) 7.83, Μπουζίλα (Μολδαβία) 7.89, Ισλάμι (ΠΓΔΜ) 8.06, Μιτόφσκα (ΠΓΔΜ) 8.08, Ματσάνοβιτς (Βοσνία) 8.20, Κεραμιδά (Ελλάδα) δεν ξεκίνησε.

Η Ραφαέλα-Σπανουδάκη με τη Γρηγορία Κεραμιδά
400μ.: Σαλάσκι (Σερβία) 53.78, Ραζόρ (Ρουμανία) 53.93, Φέρρα (Ελλάδα) 53.94, Αρτυματά (Κύπρος) 54.17, Τσίριτς (Σερβία) 55.16, Γκαλ (Ρουμανία) 55.71, Μπέσιτς (Βοσνία) 56.42, Τζούριτς (Κροατία) 56.94, Τσιμτσέφσκα (ΠΓΔΜ)

Η Ανδριάννα Φέρρα
800μ.: Γιαννοπούλου (Ελλάδα) 2.06.00, Ευαγγελίδου (Κύπρος) 2.06.52, Γκεοργκίεβα (Βουλγαρία) 2.09.62, Γκούγιτς Ζ. (Σερβία) 2.11.04, Τσέλικ (Τουρκία) 2.12.50, Γκούγιτς Γ. (Σερβία) 2.14.86, Φρούντζε (Μολδαβία) 2.16.30, Χαρουτιουνιάν (Αρμενία) 2.16.92, Ρόλιτς (Βοσνία) 2.16.93, Ρελάκσα (Αλβανία) 2.18.95.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου
1.500μ.: Τέρζιτς (Σερβία) 4.13.14, Πιερντεβάρα (Ρουμανία) 4.19.17, Τούνα (Τουρκία) 4.20.48, Γκεοργκίεβα (Βουλγαρία) 4.23.61, Πλάτζαρ (Σλοβενία) 4.30.07, Γκάγιτς (Βοσνία) 4.47.96.
3.000μ.: Γκούβεντς (Τουρκία) 9.11.06, Μπάρκα (Ρουμανία) 9.11.99, , Πίσκου (Ρουμανία) 9.25.51, Καρακατσάνη (Ελλάδα) 9.43.28, Σίμοβιτς (Σερβία) 9.48.24, Σμοβένκο (Μολδαβία) 9.50.77.

Η Αναστασία Καρακατσάνη
60μ. εμπόδια: Πεσιρίδου (Ελλάδα) 8.10, Λόντσαρεκ (Κροατία) 8.16, Εμίνι (Σερβία) 8.34, Τόμισιτς Πρετζέλι (Σλοβενία) 8.36, Πέτκοβιτς (Σερβία) 8.39, Αραχωβίτη (Κύπρος) 8.53, Μίτεβα (Βουλγαρία) 8.74, Σόιλου (Τουρκία) 8.84, Νέστεριουτς (Ρουμανία) ακυρώθηκε.
Υψος: Τσέρνιουλ (Σλοβενία) 1,86μ., Βούκοβιτς (Μαυροβούνιο) 1,86μ., Σίμιτς (Κροατία) 1,86μ., Ομέρτζου (Σλοβενία) 1,83μ., Βένεβα-Ματέεβα (Βουλγαρία) 1,80μ., Λούσιτς (Βοσνία) 1,74μ., Γέλετιτς (Κροατία) 1,74μ., Πέτρουσιτς (Βοσνία) 1,70μ., Μουστάφα (ΠΓΔΜ) 1,55μ., Ραντιβόγεβιτς (Σερβία) 1,55μ.
Επί κοντώ: Σούτετς (Σλοβενία) 4,45μ., Αρικαζάν (Τουρκία) 4,30μ., Λεδάκη (Ελλάδα) 4,20μ., Μάβερ (Σλοβενία) 4,10μ., Φίλες (Κροατία) 4,05μ., Αριστοτέλους (Κύπρος) 3,95μ., Τζούρισα (Κροατία) 3,80μ., Πεκσίριν (Τουρκία) 3,80μ., Αμπράμοβα (Μολδαβία) 3,20μ., Μίτοβα (Βουλγαρία) ακυρώθηκε.

Η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη
Μήκος: Σπάνοβιτς (Σερβία) 6,96μ., Αλεξούλη (Ελλάδα) 6,49μ., Μίτκοβα (Βουλγαρία) 6,32μ., Φίλιπιτς (Σλοβενία) 6,30μ., Κολοκυθά (Ελλάδα) 6,18μ., Γκαρντάσεβιτς (Σερβία) 6,13μ., Ζελίκοβιτς (Ισραήλ) 6,04μ., Ράντιτς (Κροατία) 5,91μ., Ζντεσένκο (Μολδαβία) 5,61μ., Μιρόσκα (ΠΓΔΜ) 5,60μ., Κάλαγκαν (Τουρκία) 5,57μ., Μπίτγκιν (Τουρκία) 5,32μ., Μάρκοβιτς (Βοσνία), Μάτοβιτς (Μαυροβούνιο) ακυρώθηκαν, Σαρογιάν (Αρμενία) δεν ξεκίνησε.

Η Έφη Κολοκυθά
Τριπλούν: Παπαχρήστου (Ελλάδα) 14,19μ., Παντουρόιου (Ρουμανία) 13,94μ., Μπουγίν (Ρουμανία) 13,84μ., Μπόροβιτς (Κροατία) 13,39μ., Κόρεν (Σλοβενία) 13,38μ., Μπίτγκιν (Τουρκία) 12,91μ., Μπάμπσεκ (Σλοβενία) 12,88μ., Τίλκι (Τουρκία) 12,66μ., Μίκιτουκ (Γεωργία) 12,46μ., Κολάκοβιτς (Βοσνία) 11,67μ.

Η Βούλα Παπαχρήστου
Σφαιροβολία: Μαβροντίεβα (Βουλγαρία) 18,10μ., Ντερέλι (Τουρκία) 17,80μ., Σούρντου (Μολδαβία) 17,30μ., Μπουρουένα (Ρουμανία) 15,81μ., Μποστάντσι (Τουρκία) 14,61μ., Τεσάνοβιτς (Βοσνία) 14,08μ., Σάλκιτς (Βοσνία) 13,72μ.
4×400μ.: Ρουμανία 3.44.86, Σερβία 3.47.34, Βουλγαρία 3.57.62.
 http://www.athleticsmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου