Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017



Θεσ/νίκη
15-2-2017
Αρ. Πρωτ:11

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 ΣΤΙΒΟΥ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ
---------------------------------------

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                  -----------------------

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 η κοπή της Βασιλόπιτας του Σ.Π.Σ.Β.Ε. και «τυχερός» ήταν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Συρόπουλος Βασίλειος, παρουσία του προέδρου της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Τομπούλη Αναστασίου, του Εκπροσώπου της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. Πάντου Γιώργου, του Προέδρου του Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣκ. Τσιφτσόγλου Στέργιου, του Εθνικού Προπονητή κ. Κουτσιώρα Ιωάννη, του Υπεύθυνου Κ.Υ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Μιχελαράκη Δημήτριο και του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ κ. Χρυσοστομίδη Χρήστου και οι Καθηγητές του Τ.Ε.Φ.Α.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.κ. Σαρασλανίδη Πλούταρχου, Παπαϊακώβου Γεώργιου και Δήλια Ιωάννη.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η απονομή των πλακετών, όπου τιμήθηκαν για την πολύτιμη και την πολυετή τους προσφορά στον Κλασικό Αθλητισμό της Πατρίδας μας τα μέλη του Συνδέσμου:

Μηνάς Κυριάκος, Σκορδίλης Παύλος, Τσούγκος Γεώργιος, Πάντος Θωμάς, Θεοδωριάδης Γεώργιος, Μυλωνάς Ζαχαρίας, Χ’’βασιλείου Χρήστος, Παπανίκος Ευάγγελος, Σαράφης Γεώργιος και Σδρόλας Χαράλαμπος.

            Ακολούθησε Προπονητική Στρογγυλή Τράπεζα με ομιλητές τους κ.κ. Κουτσιώρα Ιωάννη, Μηνά Κυριάκο, Σαρασλανίδη Πλούταρχο, ΠαπαϊακώβουΓεώργιο, Μάμαλη Στέφανο, Σκορδίλη Παύλο, Παπανίκο Ευάγγελο, Μιχελαράκη Δημήτριο, Δήλια Ιωάννη και την κ. Κυρκοπούλου Φανή.

            Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους συνεργάτες και συναδέλφους για την προσφορά τους και για την καλή συνεργασία.





Με τιμή

για το Δ.Σ.

-Ο-

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ






Π. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου