Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

by
Article Preview


Πέρα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα το Σ/Κ, μια σειρά από εθνικά πρωταθλήματα έγιναν τις ημέρες αυτές με κυριότερα αυτά σε Γερμανία - Λειψία, Γαλλία - Μπορντο, Ιταλία - Ανκόνα, Ισπανία - Σαλαμάνκα, Πολωνία - Τορούν, Ουκρανία - Σούμυ.

Επίσης, η Ρωσία μπορεί να παραμένει σε ...καραντίνα, μέχρι και το καλοκαίρι τουλάχιστον - αν και μεμονωμένα ορισμένοι αθλητές της θα αγωνιστούν ανεξάρτητοι σε μεγάλες διοργανώσεις, όμως είχε το πρωτάθλημά της στις 19-21/2 στη Μόσχα.

Εκεί εντυπωσίασε η Maria Kuchina που πέρασε τα 2,03μ. στο ύψος! Ο Ivan Ukhov πέρασε τα 2,32μ. και προσπαθησε στα 2,36μ., ενώ Lysenko και Anishenkov έκαναν τα 2,30μ.
Ο Artem Primak έφτασε στα 8,21μ. στο μήκος, ο Lyukman Adams στα 17,20μ. στο τριπλούν. Στο επικοντώ ο Georgiy Gorokhov πέρασε τα 5,70μ. και ο Ivan Gertlein τα 5,60μ. ενώ η Angelica Sidorova τα 4,70μ. και η Olga Mullina τα 4,60μ.
Επιδόσεις που πάντως μπαίνουν σε ...ειδική λίστα.

Στην Πολωνία ...
by

Article Preview


Με 22 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος η Ελλάδα στο βαλκανικό κλειστού που θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι.
->Πρόγραμμα/πληροφορίες

Για πρώτη φορά το βαλκανικό κλειστού φεύγει από Αθήνα (έως 2011) και Κωνσταντινούπολη (2012-2016), με την ευκαιρία βέβαια και σε μια πρόβα του Ευρωπαικού πρωταθλήματος που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στην υπερσύγχρονη και αναδιαμορφωμένη Kombank Αrena - που έχει φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα από το 2004 (αρχικά ήταν να κατασκευαστεί για το παγκόσμιο μπάσκετ του 1994 αλλά ο πόλεμος χάλασε τα πλάνα) ενώ την επόμενη χρονιά θα γίνει εκεί το final4 της Euroleague.

Για ορισμένους αθλητές θα είναι κι ένα τεστ ενόψει του Ευρωπαικού κλειστού, ενώ αρκετοί θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην τελευταία αυτή ευκαιρία (->όρια/επιτεύξεις)

Η ομάδα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου