Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

by

Article Preview


Ο 5ος και τελευταίος αγώνας της σειράς World Indoor Tour θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/2 στο Birmingham, εκεί που θα φιλοξενηθεί και το παγκόσμιο κλειστού της επόμενης χρονιάς - και οι τελικοί νικητές της βαθμολογίας σε κάθε αγώνισμα θα λάβουν και wild card.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, που ήταν νικήτρια στον 1ο αγώνα στη Βοστώνη, ενώ προέρχεται και από μεγάλο άλμα στα 4,92μ. στη Νέα Υόρκη, θα είναι εκεί, με κυριότερες αντιπάλους στο αγώνισμα τις Saxer και Buechler.
Στα 60μ. με εμπόδια θα αγωνιστεί ο Κύπριος πρωταθλητής Μίλαν Τραίκοβιτς, μαζί με τον Aries Merritt και τον Andrew Pozzi. Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι Manning, Pearson, Kallur, Talay.

Στο Mueller Indoor Grand Prix ξεχωρίζει η παρουσία της Elaine Thompson στα 60μ. ενώ ...




by

Article Preview


Παραμονή του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας -στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»- έλαβε χώρα η ετήσια γιορτή του ΣΕΓΑΣ που βράβευσε αθλητές που διακρίθηκαν και τους προπονητές τους αλλά και τίμησε ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, που με τη στήριξη τους συμβάλλουν στο έργο του ελληνικού στίβου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Παναγόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του:
«Παρά την απουσία του Γιάννη Σταματόπουλου που μας λείπει πολύ, όσοι αγαπάμε το στίβο έχουμε πολλούς και καλούς λόγους να είμαστε ευχαριστημένοι ...
Αγωνιστικά οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, μαζί με τους προπονητές τους, μας χάρισαν με επιμονή δουλειά και με σπουδαίες επιδόσεις, 12 μετάλλια σε μεγάλους αγώνες...

Το Kids’ Athletics βοήθησε 60.000 παιδιά να γνωρίσουν τα μυστικά του κλασικού αθλητισμού.
Σε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου