Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

by

Article Preview


Οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες της χρονιάς είναι της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων και θα διεξαχθούν σε 14 ομίλους, με τους 4 να γίνονται το Σάββατο 31/3 και άλλους 5 τη Μ.Δευτέρα και τη Μ.Τρίτη (με Αθήνα-Πειραιά και Θεσσαλονίκη σε αυτούς), ενώ οι υπόλοιποι γίνονται μετά το Πάσχα, μεταξύ 12-15/4 και των Κυκλάδων στις 21-22 Απριλίου.

-> Όρια βαθμολόγησης και πριμοδότησης

Στους αγώνες παίρνουν μέρος οι παίδες/κορασίδες (γεν. 2001 & 2002) που μπορούν να λάβουν μέρος σε δύο οποιαδήποτε αγωνίσματα, καθώς και οι ΠΠ – ΠΚ Α' (γεν. 2003 & 2004) με περιορισμούς.
Τα διασυλλογικά συνολικά (Α/Γ, Π/Κ, ΠΠ/ΠΚ) δίνουν το 26% της τελικής αξιολόγησης των σωματείων

Να σημειωθεί ότι οι πρώτοι χρονικά όμιλοι γίνονται λίγες ημέρες μετά τη Β' φάση του Σχολικού (->αποτελέσματα) γι' αυτό και ...
by

Article Preview


Σε 7 ομίλους διεξήχθη η Β' φάση του σχολικού πρωταθλήματος την Τετάρτη (και Τρίτη η Κρήτη)
-> Αποτελέσματα ομίλων
ενώ στη Λευκωσία έγιναν με μια ημέρα καθυστέρηση λόγω του προβλήματος με τη σκόνη, την Πέμπτη, οι αγώνες της Κύπρου (->αποτελέσματα).

Στην τελική φάση περνάνε οι 1οι των 7 ομίλων, εφόσον είχαν το σχετικό όριο, ο πρώτος της Κύπρου και οι επόμενες καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα συμπληρώνουν τη 12αδα, ενώ σε σύνθετα και βάδην διαξάγονται απευθείας οι τελικοί
Η τελική φάση έχει προγραμματιστεί για τις 18-19 Απριλίου με την Πάτρα όπου έγινε και τις 3 προηγούμενες χρονιές και το Σχηματάρι να είναι οι πιθανότεροι τόποι διεξαγωγής.

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης (2ο Αγ.Αναργύρων) στον 1ο όμιλο στον Άγιο Κοσμά έτρεξε τα 100μ. σε 10.51 (+0,5) κάνοντας ρεκόρ αγώνων και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση παίδων διαχρονικά μετά το 10.33 του Στεργιούλη από τη χρονιά που... γεννήθηκε!
Ο Γρανιτσιώτης είναι του 2002, φέτος μπήκε στην κατηγορία παίδων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου