Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Και επίσημα πλέον ο Εμμανουήλ Καραλής είναι ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ εφήβων στον κλειστό στίβο, όπως ενημέρωσε σήμερα η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου. 

Συνάντηση στον φιλόξενο Άγιο Νικόλαο θα έχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, που θα συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ της ομοσπονδίας. 


Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου για τις αλλαγές στο καταστατικό, οι οποίες έχουν αποσταλεί σε όλα τα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ στις 9 Μαρτίου 2018 και θα τεθούν στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, το Σάββατο (24/3).
 

 

 

 


Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τις αντιδράσεις σωματειακών προπονητών σε προτάσεις της ομοσπονδίας ενόψει της γενικής συνέλευσης, ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποιεί απόσπασμα υπομνήματος του Συνδέσμου προπονητών Β. Ελλάδας, που εστάλη στις 16 Μαρτίου. 
 



 

Φωτογραφίες: eurokinissi
Ο Μαραθώνιος Αθήνας αποτελεί όχι μόνο ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, αλλά ένα κατ’ εξοχήν διεθνές τουριστικό γεγονός, με ιδιαίτερη απήχηση και χαρακτήρα που αποδεδειγμένα ενισχύει την προβολή και θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, ενώ έχει συγχρόνως εκπληκτικά απτά οικονομικά αποτελέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου