Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ                  Θεσ/νίκη 21/03/2018

ΣΤΙΒΟΥ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ        

------------------------------------                         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

----------------------------

Στις 16/3/2018 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη σε θετικό  κλίμα η  συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.Π.Σ.Β.Ε. με τον Πρόεδρο του  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ.Παναγόπουλο  Κωνσταντίνο.

Στην συζήτηση  κατατέθηκαν οι προτάσεις και απόψεις του Συνδέσμου που αφορούσαν            : την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο κεντρικό του Καυταντζογλείου   και τον   εξοπλισμό  του, την αναγκαιότητα  νέου θεσμικού πλαισίου-κανονισμός λειτουργίας προπονητών ,την  αύξηση των  πριμ  (εκτός από  τον 1ο -3ο Πανελληνιονίκη και στις Σκυταλοδρομίες),την  ενίσχυση του προπονητικού έργου, την  υλοποίηση πολλών αγώνων, την  έκδοση δελτίων από την ηλικία των 8 ετών, την ιατρική κάλυψη, την συνεργασία με το ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την σύνδεση Σχολικού- Εξωσχολικού αθλητισμού, την σημαντικότητα των Διαδικτυακών και Βιωματικών Σεμιναρίων, των  Καμπ και την σύνταξη των προγραμμάτων προπόνησης.

     Επίσης την  δημιουργία Σχολής προπονητών (για απόδοση ειδικότητας) από την Γραμματεία σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α., για συναδέλφους-προπονητές Στίβου με μακρόχρονη και πολύπλευρη προσφορά στον Στίβο, την συνέχιση  του  kid's Athletics στα σχολεία, τις αποσπάσεις από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. των Κ.Φ.Α.,  και τις  αθλητικές μετρήσεις και αξιολογήσεις σε νέους αθλητές-τριες .

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ.Παναγόπουλος  Κωνσταντίνος, έδειξε κατανόηση στα  θέματα που τέθηκαν από το Δ.Σ. του Σ.Π.Σ.Β.Ε., αντιλήφθηκε τις ανάγκες και προτεραιότητές  και δεσμεύθηκε για συνεργασία και  διαρκή ενημέρωση για την πορεία των παραπάνω.

   Με αφορμή δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Σ.Π.Σ.Β.Ε από τη μία να είναι ενάντιος και από την άλλη να συμφωνεί με προτάσεις που  θα τεθούν σε ψηφοφορία στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ , έχουμε να δηλώσουμε ότι οι  προτάσεις του Συνδέσμου έχουν κατατεθεί επίσημα και με απόλυτη σαφήνεια.

    Συγκεκριμένα στην πρόταση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  για αντίτιμο στην έκδοση νέων δελτίων στην Τακτική  Γενική Συνέλευση  της Ομοσπονδίας , που θα πραγματοποιηθεί  στις 23/3/2018 (η οποία και έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το θέμα), προτάθηκε από το Δ.Σ. του Συνδέσμου σε περίπτωση που υλοποιηθεί, να είναι συμβολικό και ΜΟΝΟ  και να διανεμηθεί στις κατά τόπους Ε.Α.Σ.  ώστε να χρησιμοποιηθεί για τον αναπτυξιακό αθλητισμό  ( διοργάνωση αγώνων, εκδηλώσεων)  και στην υλοποίηση της πρότασης του Σ.Π.Σ.Β.Ε. για την δημιουργία Κλιμακίων Επίλεκτων Αθλητών Στίβου , για την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε όλοι μας.  

    Για οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει μετά τις αποφάσεις της συνέλευσης θα τοποθετηθούμε με υπευθυνότητα και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία σχολιασμού και κριτικής σε πληροφορίες ή διαρροές χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
     -Ο-                                          Με τιμή                                      -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               για το  Δ.Σ.                        Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Π.ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ                                                                Κ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου