Τρίτη 20 Μαρτίου 2018


by

Article Preview



Η 2η μεγάλη διοργάνωση, το Ανοιξιάτικο ραντεβού του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, έγινε για 7η φορά, την Κυριακή 18 Μαρτίου.
-> Αποτελέσματα

Ο Κώστας Γκελαούζος (Παναθηναικός) αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου, μετά τη νίκη του σε Μαραθώνιο και ανώμαλο δρόμο, ήταν και τώρα ο νικητής, τερματίζοντας σε 1:08.30 και βελτιώνοντας κατά 5" το ρεκόρ διαδρομής που είχε κάνει στην προπέρσινη διοργάνωση. Χρειαζόταν κάτι λιγότερο από 1 λεπτό καλύτερη επίδοση για να κάνει και το όριο που έχει θέσει ο ΣΕΓΑΣ για τον Μαραθώνιο στο Ευρωπαικό (πάντως αν δεν το κάνει κανείς σε Μαραθώνιο ή Ημιμαραθώνιο, θα πάει ως νικητής του ΑΜΑ, όπως αντίστοιχα και η Ρεμπούλη)

"Ηταν ένας ...


by

Article Preview



Το 4ο χειμερινό κύπελλο ρίψεψν διεξήχθη το Σάββατο 17 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με αρκετό και άστατο άνεμο και με τις συμμετοχές των Αναγνωστοπούλου και Υφαντίδου να ξεχωρίζουν στις μεγάλες κατηγορίες ενώ ιδιαίτερα στις μικρότερες σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις για αρχή της σεζόν - και επιτεύξεις ορίων.
-> Αποτελέσματα

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου έριξε 59,39μ. στη δισκοβολία αγγίζοντας και το όριο του ΣΕΓΑΣ για το Ευρωπαικό - που είναι στα 59,50μ.
Στις κορασίδες η 16χρονη Σοφία Κεσσίδη έριξε 46,05μ. κάνοντας το όριο των 45μ. για το Ευρωπαικό Π/Κ.

Ο Ιάσονας Θανόπουλος έριξε 54,45μ. Στους εφήβους ο Μιχάλης Γεννίκης 51,93μ. ενώ ο μικρότερος, ο 16χρονος Κώστας, στους παίδες έριξε 50,57μ. - και 16,47μ. στη σφαιροβολία.

Στη σφυροβολία ...






by

Article Preview



Το πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής διεξήχθη στην Pretoria, με ορισμένες πολύ καλές επιδόσεις.
Με προεξέχοντες τον van Niekerk -που αναρρώνει από επέμβαση στο γόνατο- τελευταία όπως και τον Manyonga και βέβαια για πολλά χρόνια την Semenya (ενώ παλαιότερα με την Cloete) η Νότια Αφρική είναι μια υπολογίσιμη δύναμη σε πολλά αγωνίσματα δρόμων και αλμάτων -και ξεχωρίζει πια και σε μικρές ηλικίες- και παρουσίασε καλά αποτελέσματα τις 3 αυτές ημέρες.

Στα ημιτελικά των 200μ. ο 20χρονος Clarence Munyai έτρεξε σε 19.69, με άνεμο -0,5, για να πάρει το εθνικό ρεκόρ από τον vanNiekerk αλλά και να γίνει ο 10ος διαχρονικά στο αγώνισμα!
-> video

Ο Munyai που ήταν 4ος ως παίδας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου