Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ακατάλληλο το προπονητήριο του Άγιου Κοσμά για αγώνες

Αύριο στο προπονητήριο του Άγιου Κοσμά, διεξάγεται η δεύτερη φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου και ήδη υπάρχουν καταγγελίες για ακαταλληλότητα τέλεσης αγώνων.
Όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά το προπονητήριο του Άγιου Κοσμά, γνωρίζουν καλά πως η πίστα είναι ακατάλληλη κυρίως για τα σπριντ. Με εξαίρεση την πρώτη και δεύτερη διαδρομή που είναι σχετικά υποφερτές, σε όλο τον υπόλοιπα ελαστικό τάπητα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Σκασμένος, φθαρμένος και φουσκωμένος σε αρκετά σημεία ο τάπητας που έχει ακόμα και σαμαράκια. Όσον αφορά στις ρίψεις και εκεί υπάρχει πρόβλημα (χόρτα) και μέχρι σήμερα δεν έγινε το παραμικρό για να καθαρίσει ο τομέας προκειμένου να γίνουν οι βολές.
Όπως γίνεται αντιληπτό οι μαθητές έχουν πολύ δύσκολη αποστολή για την επίτευξη ορίων, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες από γονείς που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στον Άγιο Κοσμά που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ. Θυμόιζουμε ότι τα περασμένα χρόνια έχουν καταγραφεί αρκετοί τραυματισμοί αλλά μάλλον αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία για τη διοίκηση που έχει εγκαταλείψει το προπονητήριο, αλλά και τον ΣΕΓΑΣ που ορίζει τους αγώνες στον Άγιο Κοσμά, αγνοώντας την ακαταλληλότητα του χώρου.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου