Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

 
 
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στους Άνδρες και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις γυναίκες ήταν οι νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ βάδην, που έγινε σήμερα στην περιοχή Βαρέα στην παραλία Μεγάρων.



 

 
φωτογραφία: eurokinissi
Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον πρωταθλητή του επί κοντώ Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος εκτός απροόπτου γλιτώνει το χειρουργείο στο μετατάρσιο. 



 

Σε ένα γνώριμο για τους αθλητές μέρος, στην περιοχή Βαρέα στην παραλία Μεγάρων θα συναντηθούν αύριο (Κυριακή, 11/3) κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του βάδην. 



 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 18 Μαρτίου έχουν κλείσει, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα των 3 χλμ, σε 17 σημεία που λειτουργεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, που είναι συνδιοργανωτής μαζί με τον ΣΕΓΑΣ.
 



 


Τι κοινό έχουν ένα ζευγάρι χρησιμοποιημένα αθλητικά παπούτσια μίας ημιμαραθωνοδρόμου από τα Χανιά, ενός δρομέα υγείας από την Καβάλα,  ενός Ολυμπιονίκη κωπηλασίας από το Βόλο και μιας μαθήτριας από τη Γενεύη;



 


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου μαζί με τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας.



 

Με ένα μικρό εμπόδιο ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη θερινή σεζόν ο Μιχάλης Αναστασάκης. 


 


Η εφαρμογή του ΣΕΓΑΣ επιστρέφει και θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!




 

Στην κούρσα των 200 μ. γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Λιλ, στην οποία η Μαρία Μπελιμπασάκη τερμάτισε πρώτη σε χρόνο κάτω από 23.00,  το ηλεκτρονικό χρονόμετρο δεν λειτούργησε. Η πρωταθλήτρια έφυγε τότε από τη Γαλλία  παίρνοντας μαζί της το...ανεπίσημο 22.6 και την προσδοκία για μια καλύτερη συνέχεια. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου