Σάββατο 17 Μαρτίου 2018


Λίγα μόλις εκατοστά από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου βρέθηκε σήμερα η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, στη διάρκεια του Χειμερινού Κυπέλλου ρίψεων στη Θεσσαλονίκη. 



 

Η Σοφία Υφαντίδου είχε σήμερα την  ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, στη διάρκεια του Χειμερινού Κυπέλλου ρίψεων, στη Θεσσαλονίκη. 


 


 
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων, που μετείχαν στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων στη Θεσσαλονίκη.


 


Το πρωί της Κυριακής περισσότεροι από 22.000 δρομείς θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της Αθήνας συμμετέχοντας στον 7ο Ημιμαραθώνιο.

 

 

 

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, επιτελείο του ΣΕΓΑΣ αποτελούμενο από τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή, το μέλος της διοίκησης Σπύρο Κέλλη, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Τάσο Τομπούλη και τον υπεύθυνο υψηλού αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, Χρήστο Χρυσοστομίδη. 

 

 

 


Την ερχόμενη Κυριακή παράλληλα με τον διεθνή ΗμιΜαραθώνιο,  διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της απόστασης δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές και στις αθλήτριες των μεγάλων αποστάσεων να ανακηρυχτούν πρωταθλητές στο αγώνισμα αλλά και να προσπαθήσουν να επιτύχουν όρια για την συμμετοχή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου