Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
Κύριε πρόεδρε του ΣΠΣΒΕ,
μας βομβαρδίζετε πολύ συχνά με κοινοποιήσεις τις οποίες είτε μας έστειλε ο ΣΕΓΑΣ είτε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ είτε οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι και μας τις κοινοποιείτε και εσείς! Καλά κάνετε, ίσως κάποιος από τα 327 ε-μαιλ να μην το έμαθε. Μπορεί να το παρακάνετε αλλά τουλάχιστον δείχνετε ότι μας σκέφτεστε.

Τα έγγραφα όμως (με τις αποφάσεις - προτάσεις) που ξεκινούν από εσάς (ΣΠΣΒΕ) και «υποτίθεται» είναι και δικές μας αποφάσεις-προτάσεις πρώτα τα στέλνετε στον ΣΕΓΑΣ και μετά στα μέλη σας! Γιατί τόση βιασύνη να τις πάρει ο ΣΕΓΑΣ;
Γιατί στην παρούσα περίπτωση δεν ρωτήσατε πρώτα τα μέλη σας «αν συμφωνούν με τις προτάσεις σας (του Δ.Σ.)» για να έχετε και τη γνώμη μας άποψη (μελών σας);
Τις δικές (μας) προτάσεις -του ΣΠΣΒΕ- τις χρησιμοποιεί ο ΣΕΓΑΣ ως «δυνατό χαρτί» για να στηρίξει τις τροποποιήσεις στο Καταστατικό του, που εισηγείται για την μεθαυριανή 23/24.3.18 Γ.Σ.
Εμείς οι προπονητές του ΣΠΣΒΕ (τα μέλη σας) τις μάθαμε πρώτα από τον ΣΕΓΑΣ! και μετά από εσάς που νομικά μας εκπροσωπείτε!
Σίγουρα κάτι σας ανάγκασε να κινηθείτε τόσο βιαστικά και ανορθόδοξα.
Τουλάχιστον εγώ το προσδιορίζω –ενυπόγραφα- με τη δύσκολη ερώτηση:
«τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια»;
Με τιμή
Κατσίκας Φώτιος
Προπονητής Μέλος του ΣΠΣΒΕ

Γιατί στο FB;
Προσπάθησα επανειλημμένα να το στείλω σε όλους τους αποδέκτες (327), στάθηκε αδύνατο.
«Το μέγεθος του μηνύματος που προσπαθείτε να στείλετε υπερβαίνει το όριο προσωρινού μεγέθους του διακομιστή. Το μήνυμα δεν στάλθηκε: Προσπαθήστε να μειώσετε το μέγεθος του μηνύματος ή περιμένετε λίγο και προσπαθήστε ξανά. Ο διακομιστής αποκρίθηκε: 4.5.3 Too many recipients.»




ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ          Θεσ/νίκη  26-03-2018
ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ                          Αρ. Πρωτ:  16
Καυτανζόγλειο  Στάδιο                   ΠΡΟΣ : κ. Κατσίκα Φώτιο              
e-mail: spstivouve@gmail.com                                                                                                                                                                   
                             

       Κύριε Κατσίκα,
     Προβήκατε σε   <<βιαστική και ανορθόδοξη>>  ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) στις 24/03/2018 με θέμα: <<Προτάσεις προπονητών χωρίς να τις γνωρίζουν>>  χωρίς να λάβετε υπ΄όψιν σας τα παρακάτω:
   1ον  Οι αποφάσεις-προτάσεις-απόψεις που κατατέθηκαν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ μετά την συνάντηση στο Ε.Κ.Σ. στις 16/03/2018 με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κ. Παναγόπουλο Κων/νο, ήταν επικαιροποίηση των προτάσεων που κατατέθηκαν στην ΕΠΑΚΑΒ στις 9-10/12/2017 με σαφήνεια και ορθότητα από το μέλος του ΣΠΣΒΕ κ. Κοτσίδη Κων/νο  (βρεθήκατε αδιάβαστος κ. Κατσίκα).
   2ον  Οι προαναφερόμενες αποφάσεις-προτάσεις-απόψεις αφορούσαν κυρίως το θεσμικό πλαίσιο-κανονισμό λειτουργίας προπονητών, την αύξηση των πριμ, την ενίσχυση του προπονητικού έργου, την διεξαγωγή πολλών αγώνων, την ιατρική κάλυψη, την συνεργασία με το ΥΠ.Π.Ε.Θ, την σύνταξη προγραμμάτων προπόνησης και προήλθαν από την αποδελτίωση των προτάσεων που κατέθεσαν οι Συνάδελφοι σε ενημερωτικό έγγραφο του Σ.Π.Σ.Β.Ε. με Αρ. πρωτ. 38/19-11-2017 (παρόλο τον βομβαρδισμό των e-mail  βρεθήκατε ανενημέρωτος).
    3ον  Στις 16/03/2018 συνήλθε το Δ.Σ του ΣΠΣΒΕ και υπήρξε ομοφωνία στην επικαιροποίηση των αποφάσεων-προτάσεων-απόψεων που κατατέθηκαν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
    4ον  Οι επικαιροποιημένες αποφάσεις-προτάσεις-απόψεις αναρτήθηκαν στο Blog  του Συνδέσμου στις 19/03/2018 και στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ στις 21/03/2018 (προφανώς δεν το πληροφορηθήκατε).
    5ον  Για το περίφημο ΄΄χαράτσι΄΄ (όπως χαρακτηρίστηκε και από αθλητικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης), καταθέσαμε την άποψη μας ,στην συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ.Παναγόπουλο Κων/νο ο οποίος έθεσε αποκλειστικά και ΜΟΝΟ το θέμα της εισήγησης του Δ.Σ. της ομοσπονδίας στην  Τακτική  Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στις 23-24/3/2018  για το αντίτιμο στην έκδοση νέων δελτίων ,ότι σε περίπτωση που υλοποιηθεί από τα Σωματεία (τα οποία και έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για το θέμα), να είναι ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ και να διανεμηθεί στις κατά τόπους ΕΑΣ, ώστε να χρησιμοποιηθεί για τον αναπτυξιακό αθλητισμό και συγκεκριμένα στην διοργάνωση αγώνων, εκδηλώσεων, αθλητικού υλικού και στην δημιουργία Κλιμακίων Επίλεκτων Αθλητών Στίβου, για την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε όλοι μας.
     Καλοπροαίρετη κριτική είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε από τα μέλη μας. Δεν δεχόμαστε όμως ειρωνικές ερωτήσεις του τύπου  ΄΄ τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια΄΄  που αφήνουν άθλια υπονοούμενα.
         Η σπουδή και παραπληροφόρηση ορισμένων δημοσιευμάτων είναι αδικαιολόγητη και δεν συνάδει με την σοβαρότητα που πρέπει να επιδεικνύεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Είναι άστοχα, ιδιαίτερα όταν αναφέρονται σε ευαίσθητα θέματα που αφορούν την αθλούμενη νεολαία και προφανώς σε αντίθετη περίπτωση εξυπηρετούν άλλα μικροσυμφέροντα. 
      Τιμούμε και σεβόμαστε απόλυτα το έργο και την προσφορά σας κ. Κατσίκα, όμως σύμφωνα με τον Πλάτων: << Μάλλον αδικείσθαι ή αδικείν>> .
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    
Με τιμή
Για το Δ.Σ
             -Ο-                                                             -Ο-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ                                     Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου