Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό συμμετέχει ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την Παρασκευή (15/2) την εισήγηση του με θέμα «Δρομικοί Αγώνες και Τοπική Αυτοδιοίκηση – Νομικό και Θεσμικό πλαίσιο στρατηγικής ανάπτυξης», στην ενότητα του συνεδρίου «Αθλητισμός για Όλους». 

Η ομοσπονδία επιχειρεί να επιστρέψει φέτος στην ευρωπαϊκή αγορά της διεξαγωγής αγώνων με ένα δυνατό μίτινγκ εφάμιλλο των αντίστοιχων της Γηραιάς ηπείρου. Στις 9 Ιουνίου στο στάδιο "Ελενα Βενιζέλου" στα Χανιά,  θα γίνει το διεθνές μίτινγκ "Βενιζέλεια - Χανιά" η διοργάνωση που προήρθε από τη συνένωση δύο σπουδαίων διοργανώσεων. 


 

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Γιώργος Τζατζιμάκης και η Κυριακή Φιλτισάκου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους αγώνες της Άνοιξης. 


Στο Μπέρμιγχμ μεταφέρεται η δράση του IAAF Indoor tour, το Σάββατο (16/2) με τη διεξαγωγή του πέμπτου αγώνα της σειράς. Το επίπεδο της διοργάνωσης αναμένεται υψηλό, αφού πλέον η σεζόν οδεύει προς το κορυφαίο γεγονός, που δεν είναι άλλο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.
 



 



Στην Ιταλία επέλεξε να κάνει τον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, ο Κώστας Μπανιώτης.


Η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Λουτρακίου.



Σεμινάριο για την ανάπτυξη της ταχυδύναμης στις αναπτυξιακές ηλικίες στον κλασικό αθλητισμό, θα διοργανώσει το Σάββατο (16/2)η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και ο ΣΕΓΑΣ στα Ιωάννινα (συνεδριακή αίθουσα Πεάκι Ανατολής).


φωτογραφία: eurokinissi
Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Άνοιξης, το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας, ο 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, θα γινει στις 17 Μαρτίου στους δρόμους της Αθήνας.

Στην Ιρλανδία συνέχισε τους αγώνες της η Τατιάνα Γκούσιν, την Τετάρτη (13/2).


Στο Μαρόκο θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι Γιώργος Τάσσης και Ελευθερία Πετρουλάκη, ενόψει των υποχρεώσεων τους στους αγώνες του ανοιχτού στίβου.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Θεοδωρίδης θα είναι εισηγητής του 6ου διαδικτυακού σεμιναρίου της σεζόν.


Η συνέντευξη Τύπου για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας θα γίνει την Πέμπτη (14/2, 11.00) στις εγκαταστάσεις της ERGO (Συγγρού 173).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου