Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019


Ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Χαράλαμπος Καρίμαλης επισημαίνει με αριθμούς τη σημασία του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, για την περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

φωτογραφία: eurokinissi/Θανάσης Δημόπουλος
Το πρώτο γκρουπ της ελληνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (1-3/3) ταξίδεψε σήμερα νωρίς το πρωί για τη Γλασκώβη.

Ο ΣΕΓΑΣ θέλοντας να δώσει έμφαση σε θέματα προπονητικού περιεχομένου συνεχίζει τον κύκλο των διαδικτυακών σεμιναρίων με τη διοργάνωση επιμορφωτικών διαδικτυακών σεμιναρίων προπονητικού περιεχομένου με εισηγητές τους εθνικούς και ομοσπονδιακούς προπονητές της oμοσπονδίας.


Μία από τις δυνατότερες αποστολές της τελευταίας 15ετίας μετέχει στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα της Γλασκώβης. Η ομάδα μας θα παραταχθεί στο Emirates Arena με τρεις κατόχους μεταλλίων σε προηγούμενη διοργάνωση και διαθέτει τη δυναμική να παρουσιάσει εξαιρετική παρουσία.

Για πέμπτη χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας στηρίζουν το έργο ΜΚΟ προβάλλοντας το έργο τους μέσα στο πλαίσιο του αγώνα.

Για την Γλασκώβη αναχωρεί την Τετάρτη (27/2) η εθνική μας ομάδα, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ξεκινάει την Παρασκεύη (1/3) στη Γλασκώβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου