Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019


Η καθιερωμένη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο Jurrys Inn όπου διαμένει η αποστολή και στη διάρκεια αυτής εκτός από τεχνικές οδηγίες μοιράστηκαν ευχές για μια καλή παρουσία στην 35η στάση του θεσμού.

Εννέα από τους 17 αθλητές και αθλήτριες μας αγωνίζονται την Παρασκευή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει κυρίως προκριματικούς, αλλά και δύο τελικούς, τη σφαιροβολία των Ανδρών και τα 3.000 μ., τον γυναικών, αγώνισμα στο οποίο δεν θα γίνει προκριματικός
Η Γλασκώβη κινείται ήδη σε έντονους ρυθμούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού αύριο θα ξεκινήσει εκεί η 35η στάση στην ιστορία της διοργάνωσης. Η πόλη της Σκωτίας καλείται για δεύτερη φορά να φιλοξενήσει το γεγονός, αφού η πρώτη ήταν το 1990.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η τεχνική σύσκεψη για το 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης με τη συμμτοχή των 49 επιτελικών τεχνικών των χωρών που μετέχουν στη διοργάνωση.

Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης σύσσωμη στη Γλασκώβη, προκειμένου να συμμετάσχει στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Στην πόλη έφτασαν αρχικά οι τρεις πρωταθλητές μας, ο Κώστας Φιλιππίδης, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου με τους προπονητές τους και το βραδύ, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε τα start list της πρώτης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γλασκώβης.

φωτογραφία: eurokinissi
Η εθνική μας ομάδα ταξίδεψε σήμερα για τη Γλασκώβη, προκειμένου να συμμετάσχει στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Τα μέλη της αποστολής μας μίλησαν με αισιοδοξία για την παρουσία τους στη διοργάνωση, υποσχέθηκαν καλές εμφανίσεις και πολλά ρεκόρ.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Χαράλαμπος Καρίμαλης επισημαίνει με αριθμούς τη σημασία του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, για την περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

φωτογραφία: eurokinissi/Θανάσης Δημόπουλος
Το πρώτο γκρουπ της ελληνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (1-3/3) ταξίδεψε σήμερα νωρίς το πρωί για τη Γλασκώβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου