Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019


Η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2018 θα γίνει την Παρασκευή (8/2) στις 19.00 στην αίθουσα Μ. Μερκούρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα γίνει το Σαββατοκύριακο (9-10/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία όλης της χώρας.

Σε εκτός συνόρων διοργανώσεις συνεχίζουν τις επόμενες ημέρες αρκετοί πρωταθλητές μας. Η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Μίλτος Τεντόγλου θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ της Μαδρίτης, η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Κώστας Φιλιππίδης θα ταξιδέψουν για την Γαλλία και ο Κώστας Μπανιώτης θα είναι στην Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά ορισμένα από τα δυνατότερα ονόματα του ελληνικού στίβου, θα έχουν οι φίλοι του στίβου που θα βρεθούν το Σάββατο (9/2) και την Κυριακή (10/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Το Σάββατο θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη η ομάδα Κ20 που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Η 30η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα θα γίνει στην Νάπολη της Ιταλίας από τις 3 έως 14 Ιουλίου.

Εντονη και ουσιαστική ήταν η διήμερη δράση του 32ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που έγινε πριν περίπου ένα χρόνο στο ΣΕΦ και αυτό χάρη στις καλές εμφανίσεις των πρωταθλητών και των πρωταθλητριών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου