Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019



Τον πρώτο του αγώνα στη χειμερινή σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Νικόλας Σκαρβέλης, στη διοργάνωση που έγινε στην πόλη Ναβίντζι στην Τσεχία.


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει την Κυριακή (3/2) στην Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας.


Το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών και αθλητών.


Ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό "Τασούλα Κελεσίδου" στη Θεσσαλονίκη.


Στην Καρλσρούη θα γίνει το Σάββατο ο δεύτερος αγώνες της σειράς Indoor tour της IAAF, ο πρώτος που γίνεται στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της σεζόν, στο οποίο μετέχουν σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες, ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.


Μεγάλωσε η λίστα των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ της Γαλλίας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.


Τέσσερις αθλητές και πέντε αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.


Τις εντατικές θεραπείες συνεχίζει η Βούλα Παπαχρήστου προκειμένου να ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό στον υποκνημίδιο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. 


Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί να άνοιξε τη σεζόν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, ωστόσο τον πρώτο δυνατό αγώνα στη σεζόν θα τον κάνει την Παρασκευή (1/2)  στην διοργάνωση της πόλης Βαν ντε Ρέιγ στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου