Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019


Η 17χρονη Στέλλα Κωνσταντινίδου (Αρχέλαος) ήταν από τα πρόσωπα του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, αφού με τις εμφανίσεις της κατάφερε να αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη αναδείχθηκε νικήτρια τα 200 μ. με 25.28, μία ημέρα από το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 στα 400 μέτρα.

φωτογραφίες: eurokinissi
Τρία άλματα ήταν αρκετά για τον Μίλτο Τεντόγλου για να φτάσει στην πρώτη του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να το κάνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

φωτογραφίες: eurokinissi
Η Ελένη Πόλακ είχε δείξει από τη αρχή της σεζόν πως είναι σε θέση να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του καλοκαιριού.

φωτογραφία: eurokinissi
Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί να βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. με 7.70, ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε όσο ικανοποιημένος ήθελε από την εμφάνιση του.
Ο Μάρκος Γκούρλιας (ΑΟ Μυκόνου) μπορεί να αποφάσισε τελευταία στιγμή να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη κατέκτησε η Σπυριδούλα Καρύδη με άλμα στα 13,25 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο και είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας της.



Δείτε παρακάτω τις λίστες συμμετοχών, τις λίστες εκκίνησης και τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου



Η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου ξεκίνησε στο ΣΕΦ με τη διεξαγωγή των προκριματικών αγωνισμάτων.



Στο Ρουέν της Γαλλίας αγωνίστηκαν σήμερα οι πρωταθλητές του επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης και Κατερίνα Στεφανίδη.


Δύο όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης, δύο πανελλήνια ρεκόρ στις μικρές κατηγορίες και καλές εμφανίσεις από πολλούς πρωταθλητές μας ήταν ο απολογισμός της πρώτης ημέρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.


Τον αγώνα της ζωής έκανε σήμερα η Τατιάνα Γκούσιν στην διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

φωτογραφίες: eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος
Η Ειρήνη Βασιλείου στη διάρκεια του πρωινού προκριματικού των 400 μ. βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 400 μ. και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (53.39), ωστόσο στον απογευματινό τελικό πρωταγωνίστρια ήταν η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας).

φωτογραφίες: eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος
Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως είναι ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων), ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στα 60 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ. 


Την πέμπτη νίκη της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου έκανε σήμερα η Πένυ Τσινοπούλου (Βέλος Παλαιού Φαλ.), που διένυσε τα 3.000 μ. σε 12.51.57. Εξαιρετικό αγώνα έκαναν οι δύο νεαρές αθλήτριες που ακολούθησαν.



Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης έπιασε η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) στα 400 μ. στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου